Cateva randuri despre Black Friday

Comment

Fără categorie

În multe din articolele mele , povesteam cum îmi fac mie reducerile o plăcere maximă.   Aşa că azi am să vă povestesc cam ce înseamnă Black Friday pentru mine. Cu puţin timp în urmă , s-a întâmplat să văd pe toate site-urile black friday cu o reducere masivă de exemplu ” -50″ . Black Friday este de fapt un concept de marketing prin care într-o zi anume se acordă reduceri foarte importante în magazine.

Unele reduceri pot fi chiar şi de -80% din preţul produsului.Oricum ştim cu toţii că Reduceri  Black Friday e un concept care a prins foarte bine în magazinele online, aşa incat n-am prea vazut magazine clasice care sa faca promotii de Black Friday Romania, de unde nu am vazut nici bătaia de la intrarea în magazinele clasice. Asta pentru că black friday este folosit cel mai mult în magazinele online. Nu de alta, dar eu am crescut cu ideea că nu îmi place ca ceea ce cumpăr să fie atins şi de alţi oameni. Iar prin magazinele online, să ştiţi că acest moft mi s-a realizat. Pentru cei ce nu stiu, Black Friday este o zi pe an, in Statele Unite ale Americii, in care sunt reduceri foarte foarte mari iar de câţiva ani , pentru că suntem români adevăraţi , avem parte şi noi de o vinerea neagră , odată pe an , indiferent că-i de Crăciun în toamnă sau .. în orice altă zi, contează doar că atunci găseşti o mulţime de produse la un preţ foarte, foarte mic.

La fel ca şi în ultimii doi ani, vom avea parte şi anul acesta de o vinere neagră , poate chiar prin 20 noiembrie, înainte de Crăciun , pentru că se pare că unii deabii aşteaptă să vină acea zi, pentru aşi achiziţiona electronice, telefoane, la un preţ mai mic faţă de preţul iniţial care nu şi-l pot permite.

Oare de ce? Pentru că online totul e mai uşor.

 

937 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.