Aniela se joaca jocuri toata ziua

Comment

Corason

În fiecare zi, după ce-mi termin toate treburile prin casă şi pe blog, mă pun frumuşel pe scaun şi mă apuc de manevrat jocurile care îmi plac cel mai mult. Mă gândesc că ştiţi cu toţii că numele meu este Aniela. Sunt o visătoare de felul meu, chiar dacă am acum o altă vârstă faţă de care nu prea poţi fi mândru sau mândră să te lauzi că te joci, eu ştiu că aceste jocuri îmi ţin copilăria vie. Pentru mine jocurile au devenit la un moment dat, un fel mai important de relaxare a minţii.

Pur şi simplu, am impresia că sunt o altă persoană atunci când mă apuc de jucat jocuri logice, îmi place să ma joc jocuri cu maşini, drifturi, pentru că de meserie sunt coafeză să ştiţi că am încercat de multe ori şi am văzut că reuşesc să mă joc jocurile care implică strategii de coafură, adică jocuri coafor şi am văzut că imaginaţia mi s-a îmbogăţit. Reuşesc acum mult mai repede să fac un coc şi sunt mult mai încrezătoare în mine.

În schimb, într-o zi aveam nevoie să mă joc nişte jocuri care să mă facă să uit de stresul pe care îl acumulez în fiecare zi. Eram foarte obosită, mi-ar fi fost mai uşor să merg să mă pun în pat, dar în astfel de momente, atunci când sunt stresată la maxim şi sunt plină de nervi, am nevoie urgentă de un joc care să mă relaxeze complet. Din search în search pe google, am găsit un locuşor, parcă creat şi dedicat în special mie ..

jocuri gokids.ro

Aşa am ajuns să mă joc pe gokids.ro, jocuri amuzante, jocuri de logică, jocuri pentru copii cuminti si destepti, care mă ajută şi pe mine atunci când sunt stresată, dar îmi ajută şi nepoţii să stea cuminţi în fotoliu pe laptop fără să-mi dea prea multe bătăi de cap. La început nu am fost de acord cu jocurile, dar acum sunt sigură că am ales cel mai bun mod de relaxare pentru mine şi famlia mea. Încearcă şi tu! Nimic nu te reţine! Gândeşte-te doar că sunt jocuri multe, frumoase, educative şi gratuite în primul rând. Nu ai ce să pierzi! Iar dacă nepoţii mei şi-au terminat toate treburile, temele, curăţat pantofiorii de exemplu, credeţi-mă că după masă, amândoi sunt prezenţi pe aceste jocuri, care nu fac nimic altceva decât să îi ajute să fie cuminţi în continuare, nu de alta, dar dacă nu-s cuminţi…

Dar nu se întâmplă! Ei fac orice, numa prostioare nu, pentru că ştiu că pe urmă li se taie raţia la jocuri. Poftiţi şi voi, mic cu mare, treci pe laptop şi încercă să te joci pe gokids.ro, că e super tare!

2090 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.