Aventura începe la parcul din Straja

4 Replies

superbitatile mele

Sunt pasionată de atracţiile turistice care îmi oferă tot timpul îngredientele necesare spre a-mi ieşi din confort. Adică acolo am găsit lucrurile care m-au făcut să învăţ că activităţile noi mă scot din rutina zilnică. Vila Alpin, au oferit tot timpul, de când îi cunosc eu, sejururi de o maximă calitate. O vacanţă la Straja, merită toţi banii din lume, un sejur la Straja, merită toată atenţia acordată, dar parcul de aventură de la Straja, merită cele mai mai multe felicitări. Vei vedea că te bucuri de aventură.

Eu m-am simţit uimitor. Să stai printre copaci, să stai în acel parc este absolult deosebit. Chiar dacă e iarnă, vei simţi căldura naturii fără ezitare. Atunci când pui suflet în fiecare lucru, când îţi pasă ca cei de lângă tine să simtă gustul competiţiei, să simtă că trăiesc şi că sunt băgaţi în seamă, trebuie şi aveţi mare nevoie de o vacanţă în cel mai interesant parc de aventură Straja.

Dacă stai să te gândeşti logic, ca să vizitezi ceva, ca să simţi că trăieşti, aşa cum m-am simţit eu de cele mai multe ori, chiar dacă am avut o senzaţie de nou ca şi cum aş fi sărit într-o barcă cu broaşte prietenoase, vreau să să spun că înainte să părăsesc această vilă după un weekend întreg, n-aveau decât să-mi curgă câteva lacrimi.

Acum îmi este dor. Din vacanţa de anul trecut, familia mea este mult mai unită. Îmi este dor să simt din nou că trăiesc, să văd viaţa mai pozitiv, să încurajez oamenii să trăiască cu adevărat pe acele meleaguri. Cam asta e tot ceea ce trebuie să faci pentru o viaţă mai bună. Ca şi atracţie turistică, mă refer ca fără să vă cazaţi la Vila Alpin, există preţuri mici pentru vizitare. Tarife de intrare: copii – 10 lei, adulți – 15 lei, grupuri – 5 lei/persoană, indiferent de vârstă.

Dar se merită. Chiar dacă Vila Alpin este situată în apropieriere de pârtiile de ski, şi turiştii erau fericiţi pentru asta, acum a sosit momentul ca la câteva minute de mers pe jos să ne întâlnim cu toţii în acest parc de aventură. Mie mi-a schimbat rapid percepţia de a vedea viaţa, copiii mei au devenit mai fericit, iar soţul îmi mulţumeşte că am avut parte de o vacanţă care ne-a mulţumit pe toţi.

Se merită! încercaţi şi voi, pentru că o viaţă sănătoasă se întreţine cu activităţi şi lucruri noi. Toate aceste emoţii, momente de aer curat, valoros ca aurul, le veţi găsi doar în sejurul Straja, la mine a meritat. Şi pentru că mi-a plăcut atât de mult:

Vreau să vă felicit aşa ..
Ce-aţi realizat la Straja, eu am văzut şi vara asta,
Mi-a plăcut ce-am vizitat, toata familia mi s-a minunat,
Am fost acolo la voi, trâind experienţe noi.

Mulţumesc că existaţi,
Viaţa mi-o condimentaţi.
Cu atracţii şi team building Straja pe măsură …
Aţi creat un parc de aventură.

Articol scris pentru campania cu numarul şapte, din competiţia SuperBlog2014. Mulţumesc, Vila Alpin Straja.

6288 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.