Protejati-va sanatatea cu o asigurare medicala internationala

13 Replies

superbitatile mele

Oare de ce?

N-am cuvinte să descriu cât de mult înseamnă sănătatea pentru mine. Dar sunt foarte convinsă că după acest articol, măcar un micuţ semn de avertizare, vă va aduce aminte că cea mai preţioasă comoară din univers este sănătatea. Mulţi o avem, dar nu o grijim. Alţii tânjesc după ea, iar dacă ar avea-o ar da ani din viaţă, să mai fie doar o zi aşa cum erau odată, înainte să se imbolnăvească.

Voi chiar nu sunteţi conştienţi? Ştiţi ce înseamnă să rămâneţi cu răni în suflet, cu răni fizice, cu boli care vă nimicesc viaţa pentru un singur lucru uitat, care trebuia făcut şi pe urmă puteaţi sta liniştiţi? Nu ştiţi! Sunt sigură că habar n-aveţi cum este să pierdeţi oameni dragi, oameni care n-au avut dreptul la informaţie şi nu e vina lor, e vina celor care totuşi ştiau că o singură metodă le poate asigura sănătatea şi n-au aplicat-o. Vedeţi? Eu de aceşti oameni sunt dezamăgită complet. Îmi este scârbă să mă gândesc la ei. N-au ştiut să fie acolo cu un sfat atunci când persoanele dragi de lângă ei plecau în străinătate şi s-ar fi putut să nu mai vină sănătoase.

Cel puţin, mătuşa mea nu a mai venit . Era acasă atunci când a simţit că oasele începeau să o doară fără să facă niciun efort, fără să facă nimic. Au început să o doară dintr-o dată mâinile, coloana, a simţit durerile până în măduva oaselor pentru început, dar din păcate acesta nu a fost un semn de alarmă pentru ea. Şi-a luat câteva zile de concediu, s-a odihnit mai mult, dar pentru că era prea ocupată cu odihna nu a reuşit să consulte un medic. Simptomele care îi anunţau boala oaselor, începuseră să înceteze dar asta nu însemna că nu are nimic.

Ce s-a întâmplat?

Timpul a trecut, dar odată cu trecerea timpului boala degenera fără dureri în tot corpul. Mergând la ea în ultimele zile, înainte de a pleca în străinătate, îmi spunea că e foarte entuziasmată că va avea o vacanţă, care va fi numai şi numai a ei. Îmi plăcea s-o văd atât de optimistă, îmi plăcea s-o văd cum visează, cum vorbeşte despre visurile ei, o iubeam pentru ceea ce a reuşit să facă din verişorii mei, o iubeam pentru că era o femeie foarte stilată, dar n-am să iubesc niciodată lipsa ei de responsabilitate pentru sănătatea sa.

A plecat în vacanţă, s-a simţit bine câteva zile, dar din păcate nu a reuşit să stea cele două luni plănuite cu atâtea detalii. Odată ajunsă acolo, la schimbarea aerului, al mediului de viaţă, diferit faţă de cum îl avea acasă, au început să o invadeze toate durerile, corpul şi oasele îi era plin de dureri, iar asta era doar vina ei. A plecat fără asigurare medicală şi i-a fost foarte greu să ajungă la un medic. A avut nevoie de îngrijiri medicale urgente pentru că boala ei era în faza finală, degenera din ce în ce mai mult, asta pentru că boala era prezentă în oasele ei de foarte mulţi ani, dar fără să ştie, fără să consulte un medic în toţi aceşti ani, a rămas cu boala care i-a măcinat atât sufletul cât şi întreg organismul.

cancer, cancer osos, totul despre cancer osos

A reuşit să ajungă într-un spital, dar a plătit o mulţime de bani doar pentru a afla ce boală are. Nu ştia nici ea de ce nu mai poate umbla, nu ştia de ce pielea ei se învineţea din ce în ce mai mult, dar durerile o zdruncinau din temelii fără să-i dea voie să facă nimic. Avea cancer osos! Un cancer care i-a terminat fiecare os din organism. Era şi este un cancer foarte rar întâlnit, probabil ar fi făcut mai multe pentru ea, dar nu a reuşit să îşi dea seama ce are mai devreme, pentru că această boală se manifestă mai sever doar atunci când ajunge într-un stadiu foarte avansat şi ea nu a fost nici măcar la un cotrol de rutină.

Pentru că nu a avut asigurare, nu a reuşit să stea foarte mult într-un spital internaţional şi a trebuit să vină acasă. Odată ajunsă acasă, doctorii noştri au încercat să-i facă ce au putut şi ei, dar din păcate n-au reuşit decât să-i mai amorţească durerile cu morfină. A făcut morfină timp de câteva luni şi pe urmă s-a stins din viaţă. A lăsat în urmă un soţ, doi copii mari, surori, părinţi, nepoţi şi multă durere. Dar am învăţat ceva de la ea, am învăţat că mai importantă ca sănătatea pe lumea aceasta nu este nimic. Am văzut cum se stingea.. dar avea o dorinţă extremă, ca cei dragi mie să nu ajungă ca şi ea.

Care este concluzia?

M-am documentat şi am ajuns la o concluzie. Dacă şi-ar fi făcut măcar o asigurare medicală la MediHelp International, acum ar fi fost în viaţă. Chiar dacă nu şi-a făcut niciun control medical în acei ani, putea să fie în viaţă. Pentru că sunt atâtea opţiuni când vine vorba de asigurarea de sanatate, ca putea să viseze în continuare cu noi la o viaţă frumoasă şi să ne fie aproape. Ştiu că probabil acum e mult prea târziu, dar sper ca voi să fiţi altfel. Să aveţi capul pe umeri şi să înţelegeţi că sănătatea e cea mai importantă. De ce să ai o asigurare medicala internaţionala?

Dacă mătuşa mea ar fi avut-o, în străinătate s-ar fi făcut bine. Pentru că au multe metode, funcţionează pe alte sisteme şi la ei se poate tot ceea ce e imposibil în România. Ar fi putut să-şi vindece cancerul, i-ar dacă nu l-ar fi vindecat complet măcar ar fi avut un tratament care s-o ţină în viaţă mai mult fără suferinţă. Mi se pare extrem de important ca printr-o astfel de asigurare să ai acces la orice clinică din Europa, la cei mai buni specialişti.

Ce poliţă am ales pentru mine şi familia mea?

Mi-am ales un plan asigurare de sanatate internationala, MediHelp International, pentru oamenii pe care îi iubesc. Pentru că familia mea este extrem de importantă pentru mine, şi pentru că îmi este frică să mă gândesc cum ar fi viaţa fără ei, mi-am ales MediHelp Superior Plan, o asigurare de sănătate, care este adaptată 100% nevoilor mele. Voi avea acoperire internaţională, îngrijire medicală privată la cele mai bune centre medicale din lume, am ales în funcţie de nevoile mele şi a celor dragi pentru că avem nevoie să fim sănătoşi şi ne dorim ca în fiecare an să vizităm România în semn că nu am uitat de ţara noastră chiar dacă acum suntem în străinătate.

medihelp superior plan

Ce beneficii voi avea?

Voi avea centru de urgenţă şi asistenţă 24/7, şi în primul rând voi beneficia de preţuri accesibile pentru o gamă variată de vârste, rapiditate, eficienţă, voi avea parte de o rezolvare în timp real dacă voi avea un caz de urgenţă iar limita de acoperire a poliţei va fi de: 2,5 milioane €. Voi avea 100% acoperire:

 1. pentru spitalizare, serviciu ambulatoriu, inclusiv cheltuieli cu operatia.
 2. pentru servicii de ambulanţă
 3. şi cel mai important, 100% acoperire pentru tratamentul cancerului.

Voi avea beneficii pentru transplant de până la 250.000 €, dacă va fi nevoie, în condiţii cronice,îngrijire maternitate, consultaţii cu un specialist,tratament ambulatoriu sau evacuare aeriană.  Ce plătesc în schimb? Preţuri mici, minime, iar sănătatea mea şi a celor dragi merită tot ce este mai bun. Vreau să precizez că vă puteţi personaliza oferta prin alegerea ţării de tratament, dar asta doar dacă le cereţi oferta şi sper din tot sufletul s-o faceţi.

MediHelp International

Asigurarea de sanatate MediHelp International te ajută financiar şi sufleteşte

Ştiu cum este să te gândeşti la sănătatea celor din jur, la sănătatea celor ce te iubesc şi le eşti singurul sprijin, de aceea am venit în ajutorul tău, să-ţi recomand soluţia tuturor problemelor. Vreau să vă spun că asigurarea privată de la MediHelp International, vă salvează de plata integrală pentru serviciile medicale şi vă este aproape atunci când aveţi o problemă de sănătate atât gravă cât şi mai puţin gravă. Sănătatea este principala sursă de nesiguranţă în viaţă, dar cu o asigurare medicala privata, toate întrebările, stresul şi problemele vor dispărea. Pentru că MediHelp International, ne este aproape.

Cât de importantă mi se pare?

Pentru mine este extrem de important, să ştiu că eu şi cei dragi suntem acoperiţi de o asigurare în cazul în care ar apărea dintr-o dată o singură problemă medicală sau mai multe, pentru că ştiu că nu voi plăti sume exorbitante, sume ieşite din comun, e important pentru mine că am scăpat de stresul care îmi inunda mintea aproape în fiecare zi, dar ştiu că acum lucrurile s-au schimbat. Dacă vreodată familia mea va avea nevoie de tratamente costisitoare sau intervenţii chirurgicale, am asigurare medicală şi ne vom bucura de ea împreună, pentru că acesta este rostul ei.

Mi se pare extrem de important şi faptul că pot beneficia de orice clinică din Europa, mă bucur că pot beneficia şi de mâinile a celor mai buni specialişti în domeniul medical şi cred cu tărie că sănătatea îţi va fi oferită de la cele mai bune clinici, de la cei mai buni specialişti, şi să nu uităm că aceste beneficii se obtin doar prin realizarea unei asigurari de sanatate internaţională.

fa-ti asigurare de sanatate

Respectaţi-vă sănătatea, iubiţi-o şi apreciaţi-o!

Dacă în viaţa aceasta există ceva care ne leagă de oamenii iubiţi, care ne leagă de serviciul pe care îl practicăm, care ne leagă de lucrurile şi locurile frumoase pe care ni le dorim să le vedem, aşa cum a fost în cazul mătuşei mele, aceasta este sănătatea. Sănătatea este calea spre succes.Sănătatea este cea care ne lasă să ne bucurăm de lucrurile frumoase din jurul nostru. Sănătatea este cea care ne alimentează cu energie zi de zi, sănătatea ne face să fim fericiţi. Sănătatea ne pune zâmbetul pe faţă şi tot ea ne face să visăm, ea ne ajută să dormim, să mâncăm, deci vă rog … s-o protejăm, cu o asigurare medicală internaţională, bună pentru cancer, operaţii, chiar şi pentru o lovitură. Pentru că o asigurare de sănătate, este o investiţie pe termen lung. Indiferent în ce ţară te afli, trebuie să ai asigurare de sănătate internaţională.

 1. Spuneţi-mi, ce plan aţi alege pentru sănătatea familiei voastre?
 2. Cât de importantă este pentru voi sănătatea celor dragi?
 3. Ce părere aveţi de planul, pe care l-am ales eu pentru familia mea, MediHelp Superior Plan?

Articol scris pentru SuperBlog 2014, campania cu numărul #9.

16670 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

13 comments

 1. Maftei Alina-Mediator Autorizat

  Cum este cu aceasta asigurare? Pe 3 noiembrie am o programare la un neurolog la Viena, caruia ma gandesc ca nu ii sunt suficiente analizele medicale din Romania si m-ar putea interna la AKH acolo unde lucreaza…si cred ca o asigurare medicala de genul acesta ar fi utila! La mine e tocmai invers, eu m-am dus la medic de la primul simptom, insa ei ( vreo 8 la numar) nu reusesc sa-si dea seama ce am.Unii spun ca e un proces inflamator in organismul meu, dar nu stiu care este acela si dupa 4 luni de chin,RMN-uri cam cate discuri are Dolanescu, m-am hotarat sa-mi vad de drum…Austria! Va multumesc pentru eventualele informatii!!!

  1. User Aniela Deby Post author

   Pai daca iti faci o asigurare medicala de genul asta, vei avea asigurate mai multe. Am scris despre beneficii, imi pare rau pentru tine, sper sa iti gasesti tratamentul si sa te insanatosesti, totul tine de speranta, sa nu fi dezamagita, medicii de aici din strainatate tot timpul au fost mai buni ca cei din Romania, dar ce sa zic, daca o sa iti faci o astfel de asigurare iti vor fi benefice, pentru ca ii inclusa spitalizarea, is incluse taxele la medici, dar cum ziceam, o astfel de asigurare nu o faci doar cand esti bolnava, trebuie sa te gandesti din timp atunci cand te stabilesti intr-un loc, pe dincolo. Sper sa-ti fi fost de folos, daca nu.. te rog sa ma contactezi, iti pot explica toata procedura, cat despre preturi, eu zic ca mai bine ar fi sa le ceri o oferta celor de la MediHelp International.

 2. homemadebyelena

  Ma bucur sa aud ca MediHelp are acest plan de sanatate international extraordinar cu atatea beneficii care la un moment dat poate salva viata unei persoane dragi . Eu din fericire traiesc intr-o tara in care asigurarea de sanantate este obligatorie , desi este destul de scumpa sper sa ma ajute daca doamne fereste ceva se va intampla . Ai facut o alegere inteligenta intr-adevar .Te pup si iti doresc o duminica frumoasa :* .

  1. Aniela Deby

   Multumesc, Elena. Dupa astfel de experiente, eu nu pot trai fara asigurare medicala, stiu ca n-am zis costurile in articol, dar cred ca fiecare are o oferta personalizate, depinde in functie de varsta, membrii familiei si asa mai departe. Daca nu fac eu alegeri, cine va face pentru familia mea? Nimeni. In viata sanatatea este prioritatara.

 3. Rodica

  Pentru sanatatea familiei mele as alege ceea ce ai ales si tu. Sunt incantata de ceea ce mi-ai descris, am inspectat putin si site-ul de unde ti-ai facut tu asigurare si chiar au plafoane bune ca sa zic asa sa ma intelegi, dar ce nu stiu eu.. este cand voi pleca sigur instrainatate, sunt in Romania de cateva luni si sunt foarte bolnava, incerc sa ma gandesc daca ar merita sa-mi fac o astfel de asigurare. Si ca sa iti raspund la intrebare, sanatatea celor dragi pentru mine a fost pe primul loc, inainte de mine. Ei conteaza cel mai mult, dar din cauza cancerului la san, nu stiu sigur cat mai traiesc. Imi place mult ca iti pui sanatatea pe primul plan, si a ta si a familiei tale, si sa dea Dumnezeu sa fiti paziti de astfel de boli. Articolul tau m-a facut sa plang.

  1. User Aniela Deby Post author

   Articolul meu nu a vrut sa faca pe nimeni sa planga. Articolul meu are ca scop atentionarea voastra, sa va treziti, sa aveti capul pe umeri si sa intelegeti ca sanatatea este cea mai importanta in viata asta. Nimic altceva nu conteaza mai mult decat propria sanatate. Imi pare rau pentru tine, imi pare rau ca trebuie sa-ti raspuns sa-ti spun ca atunci cand aud de cancer ma ingrozesc, cred ca sunt dureri destul de mari .. dar fereasca Dumnezeu, sa-ti dea Cel de Sus viata lunga. :( Sincere pareri de rau si era bine ca inainte sa te fi imbolnavit sa fi avut o asigurare ca a mea.

 4. Mire Mirela

  As dori sa ma rezum doar la aprecierea articolelor tale. De asemenea, mi-ar place mult sa imi fac o asigurare de sanatate, dar deocamdata mai aman pentru ca am vazut ca oferta e in functie de tara .. dar sa stii ca ai reusit sa imi trimiti un mesaj de alarma, e groaznic ceea ce i s-a intamplat matusii tale, dar daca totusi cum ziceai tu, ar fi avut o asigurare de sanatate, probabil ar fi fost alaturi de voi, dar stii cum e, odata ce ai cancer, asigurarea te ajuta numa sa iti mai platesti tratamentele, renumeratiile la doctori, spitalizarea, care e destul de scumpa aici in Anglia, cel putin, nu stiu zona in care a fost ea, dar odata ce i-a ros oasele, o mai tineai in viata cu tratamentele de aici, in schimb nu primea o noua viata, o vedeati mai mult suferind.. cat despre ceea ce ai ales tu pentru familia ta, nu stiu ce oferta ti s-a facut, nu mi se pare nici extrem de scump fata de groupama, allianz, si asa mai departe, dar ma bucur macar ca pe cap de familie nu e nici mult nici putin de platit .. sau chiar, cum e? Cum platesti?

  1. User Aniela Deby Post author

   N-are importanta cat se plateste, e important doar faptul ca familia imi este asigurata. In fond, oare nu asta conteaza cu adevarat? Sau spune-mi sincer, tu iti alegi ceva in functie de pret? Familia mea e nepretuita, n-am ales singura, am ales cu sotul meu, iar noi suntem multumiti de cat platim. Acum plata se face pe mai multe criterii, dar de tine depinde ce facilitati ai vrea sa ai.

 5. Iasmina Coman

  Foarte foarte interesant…. voi aborda si eu acest subiect deoarece cunosc si eu o poveste foarte interesanta , in care asigurarea a facut minuni. E foarte bine k si in romania s-a abordat acest subiect,…. te pupacesc mult :*

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.