Cum iti protejezi telefonul?

Comment

Corason De interes public

În prima fază fiecare dintre noi suntem tentați ca atunci când ne cumpărăm un telefon nou să ne punem repede folie și o husă ca nu care cumva să-l atingă vreo zgârietură. Ce-i drept, în zilele noastre sunt și telefoane ieftine, diferite firme care de multe ori husele pentru ele sunt mai scumpe decât telefonul, și aici vorbim despre alea vechi din târguri care se vând cu 50 de lei bucata, iar o husă de telefon bună poate ajunge chiar și la 200 de lei bucata. Până la urmă, de ce nu? Că doar românul are bani.

Ei, ei. Lucrurile nu trebuie să fie neapărat așa. Se întâmplă ca uneori telefonul să fie de o valoare incomensurabilă și atunci ne gândim alambicat că nu are niciun sens să nu-i punem husă. Și optăm pentru una de 20-30 de lei. Pe care eu sincer nici nu m-aș gândi să le văd. E normal ca uneori să fie oameni parcimonioși dar nici chiar așa. Dacă îți cumperi un telefon de 1000 de euro, mă gândesc că și husa pe care ți-o cumperi trebuie să merite. Nu de alta, dar măcar să arate și bine telefonul ăla pe care ai dat o grămada de bani. 

Sunt mulți oameni detractori care în loc să încurajeze omul atunci când fac o alegere, se apucă să înșire cine știe ce bârfe, că vai Doamne, ăla are telefon de 40 de milioane, și că putea să facă altceva cu ei. Lăsați detractorii să vorbească cum voiesc eu. Înainte de toate atunci când îți cumperi un telefon trebuie să te gândești cum îl protejezi. Primul lucru pe care va trebui să-l faci, indiferent de telefonul pe care l-ai cumpărat, este să îți cumperi o husă, care vrei tu, indiferent de ce zice lumea, și alegerea pe care o faci să-ți țină telefonul viu cât de mult. Eu mi-am luat câteva huse de pe cavale.ro … acum fiecare decide singur de unde și le achiziționează și ce vrea de la ele.

Am o husă de Samsung S4, tip agendă, iar de câte ori mi-a căzut telefonul pe jos mi-am dat seama că este cea mai bună alegere pe care am avut-o, chiar dacă lumea mi-a zis că e inestetică,  nu se vede frumusețea telefonului. Pe mine nu mă interesează în general părerea altora, contează doar ca mie să îmi fie bine! 

Voi ce ziceți?

2436 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.