Moda jocurilor online în două persoane

Comment

De interes public

Acum e o modă. Înainte nu era. Adică într-un fel sau altul, atunci când aveam telefoanele alea Nokia de rahat, găseam să ne jucăm Snake, cine a avut telefon pe vremea lui Pazvante, știe la ce mă refer. Era nice. Nu mă interesa cât de bine merge telefonul, cât de bine se vede, și doar să mă joc. Țin minte că aveam pe următorul telefon care era Siemens, un joc tare drăguț. Tetris. Atunci îl jucam fără să mă gândesc la altceva, fără să mă gândesc că rămân fără baterie sau mi se încălzește telefonul. Erau jocuri care arătau groaznic, sincer dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu le-aș mai juca. De ce?

Că acum am internet cât vreau și mă pot juca în voie cât îmi doresc. Fără telefoane. Dar de ce să vă mint? Uneori mă mai joc și de pe telefon, dar jocuri puternice, nu orice. Jocuri cu mașini, jocuri cu baloane, bile și multe jocuri de noroc. Bineînțeles, nu de-adevăratelea, ci doar așa de fun. Asta până când m-am gândit să trec la moda jocurilor online. M-am tot jucat, pe mai multe site-uri, de ce să mint? Dar www.xjocuri.com mi-a intrat la suflet pentru diversitatea de jocuri pe care m-am jucat ore în șir. S-a terminat și cu asta. Până la urmă știm cu toții că toate lucrurile bune au un sfârșit mai urât și atrag după ele clipe și idei mult mai ingenioase și frumoase.

Așa a fost când mi-am cunoscut bărbatul. Îi plăceau jocurile atât de mult ca și mie. Așa că nu am stat pe gânduri și am început să jucăm de cele mai multe ori în timpul liber, jocuri în doi. Sincer, din categoria jocuri in doua persoane, mi-a făcut plăcere să aflu că atunci când câștigi te simți al naibii de bine fără să mai conteze că celălalt a pierdut. Pur și simplu. Te distrezi. E diferit și unic în același timp. Părerea mea este că merită să încercați. Nu aveți ce pierde. Pe lângă asta, se învață foarte ușor cum e să fii să joci cu partenerul de viață cu care până la urmă împarți totul. Dacă v-ați gândit să încercați, să nu uitați să-mi ziceți și cum a fost.

Pe curând, cu drag!

2001 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.