Toamna nu-mi prea place, dar SuperBlog-ul Da!

3 Replies

superbitatile mele

Odată cu toamna urâtă care anunţă de fapt că va sosi şi iarna, se pare că îşi face apariţia cel mult şi frumosul Super Blog. N-am inspiraţie prea multă. Ce-i drept am rămas în pană de mult, dar niciodată nu e prea târziu să-mi dau o şansă. Nu o fac pentru competiţie, că nu sunt genul să concurez, ci o fac pentru #fun, #friends, #intalniri, #oamenifoartedragi, #dedor, #desmechera, #pentru mine, şi motive ar fi mai multe, dar mă opresc aici. O fac pentru că mă face să mă simt bine. Ce mai contează de ce? Vreau şi eu acolo.

b9afd-header_nou

Adevărul e că anul trecut a fost foarte mişto. Adevărul e că şi anul ăsta aş vrea să fie la fel. Nu glumesc. Vreau să dansez şi eu în horă, că de bine de rău, nu mă laud eu cu multe premii şi un loc frumuşel în clasament, dar măcar îmi văd prietenii, bloggerii ăia frumoşi care mă fac să mă simt în largul meu pentru că avem ceva în comun şi în plus poate că nu-mi strică deloc puţin antrenament. Îmi e dor să respect un deadline fără să fiu penalizată. Şi vreau şi eu…

Aşa că m-am înscris! Vin şi eu în horă, mă primiţi?

4629 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Echipa SuperBlog

    Te primim cu entuziasm. :) Bine ai revenit in SuperBlog!

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.