Colop, tu eşti un geniu pentru mine!

3 Replies

superbitatile mele

Dragă Colop, eu ştiu cine eşti tu, ştiu ce faci tu, şi mai ştiu câte lucruri frumoase faci pentru ceilalţi. Colop, numele tău e atât de răspândit în lumea întreagă, că orice ţi-aş scrie eu aici nu te mai face să tresari. Ştiu prea bine câtă muncă ai făcut ca să ajungi unde eşti acum, dar lucrurile pe care ţi le voi zice acum, sper să te mişte.

Lucrez cu ştampilele tale de câţiva ani. Ştiu că exişti dinainte să te ştiu eu, dar de când te-am cunoscut, am simţit că ai ceva special. Nu spun asta ca să te impresionez şi vreau să îţi spun că în primul rând ai făcut din mine un om fericit. Un om fericit când închei contracte, un om dornic să îşi lase amprenta acolo unde este nevoie de el şi m-ai făcut să mă simt mândră că numele meu se vede atât de frumos când ştampilez cu ştampila de la tine. Şi prin aceste gânduri vreau să îţi mulţumesc pentru că mi-ai dat ocazia ca fiecare ştampilă pe care am folosit-o, să-mi fie creată exact ca şi sufletul meu. Cine sunt eu de îndrăznesc să îţi scriu această scrisoare?

Cândva am fost ştampila momentului

Ştampila Mini-Dater a fost pentru mine un fel de oracol cu date. În momentul în care îmi prindeam un prieten prin preajmă, abia aşteptam să îl ştampilez cu data mea de naştere, ca nu care cumva să uite. Pe urmă am dat un alt sens ştampilei. În momentul în care îmi scoteam pozele la imprimantă îmi puteam ştampila fiecare fotografie cu data în care era făcută. În câţiva ani am ajuns să îmi ştampilez şi pe contracte ziua începeri şi deadline pentru că mă simţeam foarte bine aşa. Simţeam că pot monitoriza timpul şi mi-am dat seama apoi că eu şi această ştampilă avem multe în comun.

stampila mini dater s120

În ultimii ani nu lipseşte din geantă. Niciodată nu se ştie când am nevoie de ea. Dimineaţa când ajung la birou, primul lucru e să o şterg frumos şi să o aşez lângă mine, pentru că ştiu că urmează să îmi fac de cap cu ea. Ştampila asta a fost ca şi mine. A devenit parte din mine pentru că niciodată nu s-a stricat, niciodată nu a strigat că e bolnavă, niciodată nu a trebuit să stau cu gândul la ea. A fost şi este o ştampilă cuminte! A fost şi va fi un accesoriu pentru mine chiar dacă e cu câteva serii mai veche.

Însă acum priorităţile mele s-au schimbat şi pentru că ştii şi tu dragă Colop cum e în 2015, mi-am dorit de la tine o ştampilă personalizată. Una care să fie confidenta mea la toate lucrurile pe care le ştampilez şi să mă ajute să mă şi promovez în acelaşi timp. Mulţumesc că ai făcut acest lucru posibil, pentru că trăim într-o lume în care personalizările au devenit în trend. Iar tu eşti vizibil când vine vorba de personalizare.

Acum sunt o ştampilă multifuncţională şi personalizată Printer 50

Ştampilele astea două sunt unice aşa cum sunt eu. Simt cu mine şi mă fac să mă simt importantă în zilele în care în suflet simt că plouă. Mă bucură atunci când le văd la mine pe birou şi colegii zâmbesc când îmi văd numele la website-uri pe ele. Clienţii rămân surprinşi atunci când observă că la un bussines adevărat există şi ştampile adevărate, vesele care arată bine.

Ce am eu în comun cu ştampilele mele?

Sunt personalizabilă. Mă pot plia după gustul fiecărui om doar ca să mă placă şi să mă vrea. Sunt optimistă. Ştampilele mele sunt la fel. Sunt colorată, în sensul că zâmbesc mult şi mă bucur de fiecare moment plăcut petrecut alături de cei dragi ai mei. Sunt foarte creativă. Şi stampilele mele sunt. Pentru că multă lume mă întreabă de unde am avut ideile astea, le transmit că ştampilele mele mă inspiră. Atunci când citesc Deby pe ele, ştiu că e vorba despre mine, iar atunci când citesc sertarul cu jucării, ştiu că e vorba de lucrurile mele.

Când eram mică, aveam un sertar în care îmi băgam toate jucăriile, le ascundeam ca soră-mea să nu se mai joace cu ele. Ştiu, probabil am fost rea, dragă Colop, dar îmi e atât de dor de acel sentiment, că a trebuit neapărat să mi-l trec pe ştampilă. Despre mine ar mai fi multe de spus, dar nu crezi că e cazul să vorbim şi despre tine?

Dragă Colop, tu ai oferit oamenilor şansa să fie cine vor!

Ai făcut un gest foarte frumos atunci când ai decis că fiecare om are dreptul să aleagă ce vrea să fie cu adevărat. Şi pentru că m-am gândit că cititorii mei ar fi interesaţi de alte ştampile inedite, m-am gândit să le arăt ce fel de ştampile mi-am personalizat eu.

stampila deby ro   stampila sertarul cu jucarii

Acestea sunt ştampile create prin personalizare, şi sunt tare mândră de ele. Aşa că cititorii mei dacă vor să îşi personalizeze minunăţii de ştampile, m-am gândit că ar trebui să înţeleagă şi cu ce îi ajută o astfel de ştampilă, că poate nu se ştie, poate că se vor identifica şi ei cu una dintre ele, că până la urmă fiecare om trebuie să aibă ceva în comun cu ştampila pe care o foloseşte. Indiferent pentru ce bussines e creată, atâta timp cât e personalizată, eu cred, dragă Colop, că e cea mai minunată. Şi de succes idee!

stampila printer 50

stampila printer 50

stampila printer 50

Dragă Colop, mă bucur că ai ajuns atât de departe şi vreau să înţelegi că îţi trimit din depărtare toate părerile de bine. Îmi pare rău, nu ştiu să mă exprim în cuvinte puţine atunci când sunt entuziasmată! Eşti şi vei fi un brand de succes în ştampilărie şi să nu uiţi că eu oriunde m-aş afla mă plimb prin geantă cu ştampila ta. Eşti şi vei rămâne un geniu pentru mine!

Cu drag, un om care ştampilează tot!

Articol scris pentru competiţia SuperBlog2015, proba specială nr3.

4990 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

3 comments

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Ce fel de ştampilă eşti tu?

  2. Aniela Deby

    100%! Ți-aș recomanda să ți-o personalizezi în alt fel, acum tu știi, dar trebuie să fie ceva neapărat care să te inspire, să te facă să tresalți, să ieși în evidență, de exemplu un halat de medic, sau insigna ta de pe halat, sunt idei mișto, pe care le poți pune în practică :D

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.