Ne place tot ce ține de fotbal

Comment

superbitatile mele

Cred că deja am zis tot în titlul articolului. Am doi băieți, unul de 27 de ani azi-mâine, și unul de câteva luni. Un bulldog francez care iubește să se uite la fotbal și tot ce înseamnă el. Când este meci Teddy se cocoțe imediat pe canapea ca să vadă și să fie extrem de atent ca nu care cumva să piardă vreun gol. Dar, atunci când îl vede pe tati că se pune la laptop să mai tragă un joc cu fotbal, câinele meu începe să urle. Vrea și el. Ia-l taică și suie-l pe birou să vadă și el în monitor. Nu știu dacă Tedy s-ar putea juca vreodată pe laptop, dar știu în schimb că-i plac zgomotele de așa ceva n-ai văzut. Că vorbeam de jocuri, chiar și eu ca și femeie, înțeleg ce-i place câinelui. Că uneori când îl tot văd că urlă, îi pun un joc pe telefon și căștile mari pe urechi, și da… tace.

download (1)

Nu ne jucăm jocuri cu fotbal foarte des, dar și când o facem, căutam jocuri in 2. Ca să ne jucăm deodată ca nu care cumva unul dintre noi să stea pe margine. Și e ok. Împăcăm și varza și capra. Toată lumea e mulțumită și fericită, și ne și distrăm. Chiar ne distrăm împreună, și am observat că de când ne implicăm mai mult unul în treburile celuilalt parcă suntem o familie mai strânsă. Da, e ciudat ca și femeie să îți placă fotbalul, dar adevărul e că la început, când l-am cunoscut pe El, mi-e nu mi-a plăcut fotbalul. Mă uitam cu el împreună la meci doar de sanchi, să nu zică că nu suntem pe aceeași lungime de undă, dar eu nu înțelegeam nimic. Nu știam nici jucătorii… iar acum după aproape 5 ani, îl ador. Îl știu pe Kerekeș, îl știu pe Costin, îi știu pe mulți. Și da, mă pasionează…

Că dacă nu m-ar fi pasionat n-aș mai fi stat să mă joc jocuri online cu fotbal. Mă joc când am timp și când îmi face plăcere. Uneori sunt nevoită să mă joc fără Marius. El apreciază un timp consumat mai mult între prieteni, eu însă mizez pe jocuri. Mă țin ocupată în timpul liber și atunci când prietenii nu au chef de ieșiri, dar îmi și place. Sincer nu prea sunt în stare să îmi explic de ce tocmai eu trebuie să fiu cea de 1% dintre femei care se joacă jocuri de fotbal…. Dar e uman. Fiecare face ce-i place. Eu ador golurile. Ador să fac echipe și iubesc imn-urile, și fără să exagerez, eu cred că aceste jocuri funcționează doar cu ajutorul unui grad de concentrare, pe care se pare că noi îl avem. Că mulți dintre prietenii noștri zic că ei nu prea se joacă, că vai.. că tulai, nu știu cum să mute pionii. Asta este o prostie. Dar deh, ce să le și faci… că n-ai ce.

Nouă, mie, lui iubi și copilului nostru Teddy ne place tot ceea ce ține de fotbal, începând de la jocuri, meciuri, abțipilde, căciulițe, fulare și toate acareturile cu echipe fotbaliste pe ele. Ăștia suntem noi, și n-avem ce face… alții mami nu mai face! Voi ce hobby-uri aveți?

2131 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.