Best Luxury Clean Medias – Un ajutor pentru harnicele ca noi!

Comment

Corason

Suntem femei și majoritatea dintre noi știm cum e să avem de făcut și curățenie dar și mâncare în același timp. Adică până când se fierbe ciorba să dăm repede cu aspiratorul. Știm că ne-am dori să facem de fapt altceva în timpul în care stăm cu aspiratorul în mână. Nu, nu să ștergem praful de pe mobilă și nici să mergem la un salon, că la urma urmei viața nu înseamnă doar saloane, make-up, gătit și curățenie. Pur și simplu, să stăm în pat și să ne relaxăm la un film, având în vedere că multe dintre noi ca femei, mai ales dacă printre voi se găsesc și mame, au uitat de mult ce înseamnă un film de vizionat cu adevărat.

f63be865-2414-45a3-bec7-28ab953c5e7e

Suntem harnice, încercăm să mergem la serviciu cu drag, încercăm să gătim pentru familie cu drag, dar atunci când timpul își pune amprenta chiar și pe treburile casnice, când vezi că nu îți mai rămâne timp să faci curățenie generală de sărbători, te gândești că poate ți se întâmplă o magie. Da, o magie așa cum mi s-a întâmplat mie. Să vă povestesc… Recent m-am mutat! Și cum deja perioada sărbătorilor a sosit, m-am gândit că ar fi mișto să fac bine și să-mi pun bărbatul să zugrăvească. Nu pot să mă plâng că a fost o mizerie groaznică, dar a fost ceva de curățat… Acum că am terminat de șmotruit nu mi se mai mare mare lucru, dar atunci la prima vedere când am văzut cât e de muncă, mi-am zis că bine mi-ar mai fi prins o curățenie dinaia ca la carte, nu cum fac eu pe fugă.

Avantajele au fost următoarele:

Și am avut noroc. În Mediaș, numai ce s-a deschis Best Luxury Clean, formată dintr-o echipă dinamică, pregătită să ofere cele mai bune servicii când vine vorba în d-ale curățeniei. Au prețuri modeste pe care și le pot permite orice familie, mai ales dacă e vorba doar de o curățenie de întreținere. Personalul este unul atent selectat și vreau să menționez că aceștia nu au cazier. Pe lângă asta sunt flexibili. Puteți să hotărâți împreună care este orarul în care vreți să vină, în așa fel încât să nu vă deranjeze ci doar să le simțiți prezența calității curățeniei.

Cât de important este pentru mine să lucrez cu această firmă în prag de sărbători?

Foarte important este acest lucru pentru mine. Astfel, poate chiar și acum ar fi trebuit să stau să îmi șterg prizele, să îmi șterg podelele și să lustruiesc mobila. Doamne-ți mulțam, i-am avut pe ei și totul a fost perfect pentru mine. Pentru un apartament cu două camere am plătit 250 de lei ca să mi se facă curățenie generală. Ce-am făcut eu în acel timp? Am stat și m-am uitat la un serial. Oamenii pe mine nu m-au deranjat cu nimic, și-au făcut treaba și casa mea arată lux. Am fost mulțumită, mai ales că acum în prag de sărbători sunt destul de ocupată. Am scăpat de-o grijă și prin această cale vreau să le mulțumesc.

Mă bucur că în Mediaș avem astfel de luxuri, și că eu atât și voi ni-l putem permite. Pentru că e destul de ieftin pentru câte fac ei într-o casă. De exemplu: Aspirarea covoarelor si a podelelor. Spalarea podelelor cu solutii profesionale adaptate fiecarui tip de suprafata.Stergerea de praf a mobilierului si a electronicelor cu solutii antistatice. Tratarea cu substante protectoare a suprafetelor din lemn, inox, sticla, aluminiu si email (cazi, chiuvete etc.) Spalarea geamurilor accesibile (interior/exterior), a tocariei si a pervazurilor. Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a mobilierului de baie (la exterior). Spalarea si dezinfectarea bucatariei, a mobilierului de bucatarie (la exterior) si a electrocasnicelor – frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat (la exterior). Spalarea faiantei in baie si bucatarie (degresare/detartrare). Desfundarea instalatiilor sanitare. Stergerea oglinzilor. Stergerea usilor, tocariei si feroneriilor. Stergerea corpurilor de iluminat, prizelor si intrerupatoarelor. Stergerea caloriferelor si tevilor.Indepartarea panzelor de paianjen.Curatarea filtrelor de aer conditionat. Degajarea gunoiului menajer, curatarea si dezinfectarea recipientului de colecatare a gunoiului, precum si inlocuirea sacilor de gunoi. Aerisirea si odorizarea incaperilor.

Așa că… Best Luxury Clean e un ajutor pentru harnicele de noi!

De ce să mai stăm noi să ne stresăm pentru curățenia de Crăciun atâta timp cât există firme specializate care s-o facă? Și nu doar atât! Pe lângă curățenia generală, ei fac și curățenie de întreținere dar și curățenia după constructor. Adică.. de ce să stai să te obosești când există oameni care să te ajute? Într-adevăr! Contracost… dar măcar te ajută, și niciodată banii nu pot compara o muncă pe care nu ești disponibilă cel puțin din cauza timpului s-o faci.

Pe echipa asta profesionistă o puteți găsi pe pagina de facebook Best Luxury Clean, și merită să încercați, cel puțin ca să vă convingeți că sunt buni, oferiți-le un like și așa veți fi la curent cu noile oferte și eventualele promoții ce pot apărea între timp. La un moment dat, veți remarca că viața pare mai ușoară dacă îi alegeți pe ei, și la fel ca și mine, când o să vă vedeți casa atât de strălucitoare, mai ales așa cum o am eu… vă veți aduce aminte că una este Aniela gospodina, care le aude pe toate și vă învață de toate. Haideți, dați repede un click și asumați-vă o programare, asta ca să nu mai fie nevoie să mai munciți… ci doar să gătiți.

2318 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.