Cum ar arăta casa mea frumoasă?

1 Reply

Corason

Acum câteva zile, Diego ne-a provocat să ne gândim cum ar arăta casa noastră frumoasă. Pentru mine însă ar fi simplu. Iubesc prea mult simplitatea ca să mă mai gândesc la cât se sofisticat să arate. Sunt genul de om căruia nu îi place să impresioneze şi nici să nu aibă nimic. Nu se poate nici chiar aşa. Dar ador stilul şi bunul gust. Nu îmi place ca o casă să fie foarte încărcată pentru că nu vreau să îmi stric fenghui-ul, aşa că mai jos veţi citi ceea ce aş alege în propria mea casă.

diego_RO-300x101

În primul rând, aş fi foarte atentă atunci când m-aş duce după covoare. Casa mea mi-aş dori să arate şic, aşa că mi-aş cumpăra la un preţ acceptabil normal, un covor retro. De ce?  Pentru că pentru mine retro este îndeajuns şi este stilul are mă caracterizează. De ce îmi place Diego? Diego a ajuns la inima mea din momentul în care mi-am cumpărat prima perdea şi draperie dintr-o colecţie în care chiar şi acum după atâţia ani, mi se întâmplă să am musafiri şi să îmi spună că gusturile mele uimesc. Chiar dacă… e nu o e perdea atât de obişnuită. Dar cine este Diego?

DIEGO este un participant influent pe piaţa produselor pentru amenajări interioare din Bazinul Carpatic, distribuind în special parchet laminat, covoare şi mochetă, covoare PVC, perdele şi draperii, împreună cu toate accesoriile aferente decorării uşoare şi practice a căminului ideal. Compania pune la dispoziţie o gamă largă de produse de calitate impecabilă la preţuri avantajoase în peste 150 de magazine DIEGO deschise de-a lungul timpului în România, Ungaria şi Slovacia si peste 1000 de angajaţi în magazine şi în centrul logistic.
Conceptul de bază al reţelei DIEGO este oferirea produselor adunate în colecţii sezonale fixe în trend cu ultimele tendinţe în decoraţiuni interioare. Datorită elementelor atent selecţionate, clienţii pot beneficia de soluţii complexe de design, prin care orice încăpere se poate transforma într-o poveste de succes sau într-un subiect de prima pagină pentru orice revistă de amenajări interioare. Pe lângă produsele individuale de o amplă diversitate, doar la DIEGO oferta de parchet laminat este unificată sub o marcă proprie, din ce în ce mai populară datorită calităţii oferite la un preţ avantajos pentru care se oferă avantaje garanţiale extinse – sistemul de parchet laminat WOODSTEP.
Cea mai proaspătă noutate în oferta DIEGO este brandul de covoare Tulipo, care acoperă o colecţie colorată, veselă, plină de imaginaţie. Caracterul deosebit al acestor covoare constă în efectul 3D al modelelor care ies în relief datorită contururilor tunse manual.

diego

Aşa că acum dacă am lămurit acest aspect, nu rămâne să vă spun decât că în casa mea frumoasă aş avea o pardoseală rezistentă la apă. Am avut mult cazuri nefericite cu apa lăsată să curgă, cu inunandaţii care au distrus casele prietenilor mei, aşa că eu nu vreau să trec prin aşa ceva. Dacă ar fi după mine casa mea ar arăta cât de bine posibil pentru că toate stilurile în care ţi-ar place să ai o casă, se găsesc pe Diego. Şi preţurile sunt fantastice. Eu de asta îi iubesc…

Ştiu să ofere omului tot ceea ce are nevoie, ştiu să facă omul să se simtă bine atât online cât şi în offline, pentru că dacă nu ar fi fost aşa, era de la sigur înţeles că nu mă apucam să scriu despre ei, părerea mea mulţumitoare. Sunt fericită că la ei am găsit atât de la pardoseala, covoare, perdele până la mochete, parchet laminat, feţe de mese şi tapet. Îmi place de ei. Iar în ochii mei sunt magazinul perfect pentru atunci când chiar îţi doreşti să îţi amenajezi casa la un preţ micuţ dar la standarde înalte. Casa mea ar arăta simplu… un şemineu, un covor, o canapea… şi două pisici lângă ca să fie mai funcy. Hehe…

Acest articol a fost scris pentru proba cu nr 3 în cadrul competiţiei Spring SuperBlog.

4240 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 3. Imaginație și creativitate pentru casa ta de vis

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.