Vacante Bulgaria: Cele mai ieftine vacante in Nisipurile de Aur

Comment

De interes public

Vacante Bulgaria este termenul cel mai căutat de români atunci când vor vacanțe ieftine și plăcute alături de cei dragi. După cum mulți dintre noi știm, Bulgaria poate fi locul unei vacanțe deosebite, însă tot ceea ce ține de o vacanţă completă şi care să satisfacă omul în adevărul sens, o va face oferta de vacanţă pe care o acceptaţi. Totul ţine de fiţele noastre, dacă vrem să mergem la trei stele- plătim, desigur, mult mai puţin decât pentru un hotel de cinci stele.

vacante in nisipurile de aur

Vacante Bulgaria este termenul cel mai căutat de români atunci când vor vacanțe ieftine și plăcute alături de cei dragi.

Cum arată unele vacante Bulgaria?

Unele vacante Bulgaria, ne-au făcut de multe ori să ne invidiem prietenii. Nisipurile de Aur este una dintre cele mai frumoase staţiuni turistice, şi au preţuri mici, ca să nu vă afecteze niciodată bugetul. Îmi place că Bulgaria este cea mai preferată destinaţie pentru vacanţele din vară. Şi mai ales pentru că la ei serviciile vin în raport All-Inclusive, la un preţ foarte accesibil. Cred că Bulgaria e pentru orice tip de oameni, şi cu bugete mari, dar şi cu bugete mici. Cele mai preferate staţiuni litorale din Bulgaria sunt: Albena, Sunny Beach şi Nisipurile de Aur. Nouă ne place Nisipurile de Aur pentru că deja am fost acolo.

vacante bulgaria

Vacante Bulgaria este termenul cel mai căutat de români atunci când vor vacanțe ieftine și plăcute alături de cei dragi.

Care sunt cele mai ieftine preţuri pe litoralul Nisipurile de Aur?

Deşi înainte să facem presupuneri, noi ne documentăm, de data asta ne-am oprit asupra ofertelor celor de la travelidea.ro! Şi pentru că am cerut 7 zile, all inclusive, cu transport din Bucureşti, cazare la hotel de trei stele, voi plăti pentru 2 persoane, cu tot cu autocar, doar 305 Euro. Păi la banii ăştia, în România eşti cazat doar, nicidecum să ai all inclusive, asistenţă turistică, aşa cum îşi prezintă oferta cei de la Travelidea.ro ( iar asta pe mine mă face să iubesc Bulgaria). Există oferte cu un preţ mai ridicat sau oferte mai scăzute de atât dacă vă uitaţi atent peste site. Eu cred totuşi că oferta de 305 Euro pentru două persoane, timp de 7 zile, este fără dar şi poate, o ofertă imbatabilă.

Ce puteţi face dacă alegeţi să mergeţi spre vacante in Nisipurile de Aur?

  • Ştim că există mai multe staţiuni de litoral în Bulgaria, dar mulţi dintre noi credem că 2-3 vacante in Nisipurile de Aur le eclipsează pe toate. Odată ce aţi ajuns pe plaja minunată a Nisipurilor de Aur, trebuie neapărat să vedeţi Mănăstirea Aladja, ea face parte din principalele atracţii ale litoralului Albena, situându-se doar la câţiva km depărtare.

manastirea aladhza

  • Parcul Natural Nisipurile de Aur. Aici vă puteţi plimba şi relaxa în linişte, pentru că acest parc se consideră a fi o zonă protejată. Plimbările voastre se vor petrece prin această padure de stejar, şi vor dura atât cât vă ţin picioarele, pentru că parcul are 10 km lungime, iar rezervaţia naturală este protejată prin lege încă din 1943.

parcul natural nisipurile de aur

  • Aquapolis Aqua Park. Locul adorat de toţi copiii, dacă am putea rezuma totul în câteva cuvinte. Este cea mai faină distracţie atunci când eşti turist şi ai la purtător copiii cu tine. Acest Aquapolis Aqua Park este situat în parte de nord est a Nisipurilor de Aur şi are o capacitate de 3000 de persoane.

aquapolis aqua park

  • Maimunarnika Rope Park. V-aţi dorit vreodată să trăiţi povestea lui Tarzan? Ei bine, acum e timpul. Mainunarnika este locul unde începe aventura. În momentul în care aţi decis să intraţi în ritmul lui Tarzan, veţi avea de văzut un sistem bine gândit pentru practicarea sportulor de aventură.

 

Aveţi grijă la ofertele pentru vacante Bulgaria

Suntem oameni cu toţii şi nu vă doresc decât să fiţi foarte bine informaţi, dacă tot vreţi să vizitaţi vacante in Nisipurile de Aur cu bani mai puţini. Aveţi grijă la ofertele pe care le alegeţi. Ca şi recomandare, aplauzele mele merg către travelidea.ro, pentru că mi-au oferit asistenţă imediat de cum am ajuns pe site-ul lor. Şi asta îmi place. Plus că atunci când vreau să cunosc mai multe detalii despre oferta în sine, e super tare să existe un consultant care să te ghideze.

vacante in nisipurile de aur

Cu drag, vacanţe frumoase, ieftine şi pline de dragoste!

2793 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.