Superblog, păzea că vin!

4 Replies

superbitatile mele

SuperBlog începe! Și ca în fiecare an, eu mă înscriu cu drag. De ce? Iubesc oamenii ăștia. Ai superblogului în general. Îmi place competiția între prieteni, deși nu știu dacă timpul va ține cu mine, sper ca anul acesta să duc competiția până la sfârșit. Vreau să zâmbesc împreună cu bloggerii ce au făcut ca SuperBlog să devină un prieten. Eu nu mai vorbesc despre SuperBlog ca și despre o competiție în sine, pentru mine SuperBlog e ceva de-al casei, ceva familiar, ceva nu știu dacă aș putea să exprim în cuvinte. Anul trecut am terminat pe locul 23, dacă anul acesta termin măcar pe locul 20 înseamnă că am avansat. E o luptă cu mine. Nu particip ca să scriu pe placul cuiva, particip pentru networking, pentru distracție, pentru fericirea pe care o emanăm cu toții atunci când ne aflăm la Gală.

superblog

Se poate să fac parte din familia SuperBlog?

Claudia și Albert au devenit legende cu această competiție pe care eu o văd ca pe o prietenie de lungă durată… cu mine. Sunt fascinată de ceea ce am găsit în acest loc. Deși SuperBlog se bazează pe o competiție între bloggeri, pe o competiție bazată pe rezultate și pe cât de bine scriem cu toții, deși rezultatele fac diferența între câștigători și necâștigători, noi când ne întâlnim la gală suntem cu toții ca o mare familie. Familia SuperBlog-ului românesc din online iese și anul acesta la luptă. Vreau din nou să simt cum e să fii blogger. M-am obișnuit prea mult cu comoditatea mea și cu deadline-urile pe care mi le pun pe proiecte singură. Vreau din nou să simt că fac parte din SuperBlog. Se poate? Sigur că se poate, că deja m-am înscris!

Înscriete și tu! Este loc și pentru tine

Dacă ai un blog și dorești să vezi până unde pot ajunge textele tale, ce calificative poți să primești și cât de tare atingi la sentimente juriul, vrei să legi prietenii de durată și să te întreci pe tine ca și blogger, atunci locul tău este în familia SuperBlog. Sună fancy când o numesc familie, însă de multe ori SuperBlog a reușit să lege prietenii pe viață între bloggeri și branduri. Nu te gândi că dacă te înscrii vor fi alți bloggeri mai buni decât tine sau decât mine, nu există mai bun, toți suntem câștigători în această competiție. Unii câștigă premii, alții câștigă trofeul, iar noi cei care nu câștigăm nimic material( să zicem), câștigăm prietenii și o gală deosebită la sfârșit care merită din plin tot efortul nostru. Înscriere se poate face până pe data de 1 octombrie.

Gata. Eu m-am înscris. Tu ce mai aștepți?

6952 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Echipa SuperBlog

    Bine ai revenit in SuperBlog, Aniela!
    Iti multumim pentru o noua participare si pentru aprecieri. Intr-adevar, si noi ne simtim ca o mare familie si ne bucuram ca faci parte din ea :)
    Pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna creativa iti dorim!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.