Ținute extraordinare de sărbători pentru un sezon de iarnă stilat

Comment

uz personal

Este cea mai specială perioadă din an. Mai ales când vine vorba despre modă. Chiar dacă este rece afară și trebuie să purtăm straturi peste straturi de haine, asta nu înseamnă că nu putem să o facem în mod stilat, așa cum se cuvine unor fashioniste adevărate. Până la urmă, fiecare sezon al anului are câte ceva special și se merită să îl transformi într-o adevărată prezentare de modă.

tinute de craciun

1. O geacă groasă de fâș, lungă, pe corp și cu glugă sau guler înalt.

Această piesă foarte trendy pe timp de iarnă este perfectă pentru orice femeie care adoră să se îmbrace bine, dar și să se ferească de frigul pătrunzător cu ajutorul unei haine groase. Îți poți cumpără o asemenea geacă de fâș într-o culoare aparte, cu cordon în talie sau cu o glugă mare cu puf. Este perfectă pentru a ieși iarna la plimbare, pentru a merge la munte, la patinaj sau în piața plină de luminițe pentru a surprinde momentul aprinderii bradului de Crăciun

2. Un pulover lung, de tip cardigan, dar fără nasturi sau fermoar

Orice femeie trebuie să aibă în garderoba ei un astfel de pulover lung, cu mânecile de o dimensiune mare, cu sau fără buzunare și cu sau fără cordon în talie. Un gri petrol sau cu picățele albe va fi nuanța cea mai la modă în acest an pentru o astfel de piesă vestimentară. Poartă-l peste o maleta cu mânecă lungă sau chiar peste o rochie de iarnă atunci când mergi la un eveniment deosebit.

3. O vestă pufoasă în nuanțe de crem

Nici vestă nu se lasă mai prejos în acest sezon de iarnă, în ceea ce privește moda și stilul. Dar, această piesă vestimentara nu numai că este chic și poate fi purtată la un pulover gros și la o pereche de tocuri înalte, ci îți va ține și de cald. Acest lucru sună ca o veste foarte bună pentru fashionistele mai friguroase de fel.

4. O haină de blană falsă în culori închise

La fel ca geaca de fâș lungă sau ca vesta pufoasă pentru iarnă, și haina de blană, neapărat falsă, trebuie să existe în dulapul tău de haine. Îți va ține de cald mereu, dar mai ales va arăta superb pe tine atunci când o vei purta peste ținuta de petrecere în cadrul Revelionului. Este perfectă a fi purtată la orice fel de eveniment special și asortată la orice alte nuanțe dintr-o ținută, datorită culorii închise pe care o are. Nu vei da greș cu așa ceva în iarna asta!

3775 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.