Principalele elemente pe care trebuie să le cunoști la jocuri cu sloturi

Comment

uz personal

Unele persoane consideră că sloturile sunt jocuri foarte simple în care tot ce trebuie să faci este să rotești rolele și să aștepți norocul să apară, iar dacă te numeri printre aceste persoane, ar trebui să știi că la jocuri cu sloturi ai nevoie și de câteva cunoștințe pentru a te asigura că, pe lângă distracție, vei primi și câștiguri. În continuarea articolului vei afla primele 5 elemente esențiale pe care trebuie să le cunoști la joc sloturi, cum funcționează acestea și cum te ajută să-ți crești șansele de câștig.

jocuri cu sloturi

Top 5 elemente la jocuri cu sloturi

  1. Liniile de plată

Liniile de plată sunt un element foarte important la jocuri cu sloturi, deoarece ele decid dacă o combinație de simboluri va fi premiată sau nu. Scopul sloturilor este să formezi combinații câștigătoare de simboluri identice pe liniile de plată active pentru a obține câștigurile corespunzătoare combinației formate. De aceea, înainte să apeși ”Spin” la joc sloturi, trebuie să alegi liniile de plată pe  care vei juca, iar recomandat este să activezi toate liniile de plată pentru a primi câștiguri pentru fiecare combinație reușită. Sloturile online moderne includ multiple linii de plată care se pot forma vertical, orizontal, diagonal sau chiar în zig-zag.

2.      Plata

Mulți jucători sunt atrași de sloturi deoarece acestea acordă o plată, adică o sumă de bani câștigată în urma unei rotiri care a dus la crearea unor combinații de simboluri care se potrivesc. Suma câștigată depinde de pariul plasat inițial, deci concentrează-te asupra setării valorii monedelor și a liniilor de plată înainte de a roti rolele slotului. Vestea bună este că plata este acordată și în timpul jocurilor bonus, deci ai parte de câștiguri suplimentare.

  1. Rolele

Odată ce ai apăsat „Spin” la joc sloturi, rolele se vor învârti pentru a crea combinații de simboluri identice.  Pe fiecare rolă sunt poziționate simbolurile specifice jocului, printre care și simbolurile speciale, adică Wild care va înlocui orice alt simbol astfel încât să poți crea mai ușor combinații câștigătoare  și Scatter care declanșează, de obicei, funcția bonus  a jocului.

  1. Simboluri

Dacă la începutul apariției sloturilor, acestea aveau simboluri relativ puține, cum ar fi fructe, diamante, steluțe aurii, clopoței, simbolul 7 și BAR, acum, sloturile au simboluri tot mai diverse în funcție de grafica jocului. Astfel, dacă slotul are o tematică inspirată din filme, simbolurile predominante vor fi protagoniștii filmului, iar alături de acestea, în general, se regăsesc cărțile standard de joc, J, K, Q, A, 9, 10 cu un aspect care să se încadreze în tematica respectivă. În funcție de joc, există simboluri cu valoare ridicată, cu valoare scăzută sau simboluri speciale (Wild, Scatter).

  1. Bonus Games

Majoritatea sloturilor includ funcția specială Bonus Games, adică jocuri bonus care pot fi declanșate pe parcursul jocului în mod  aleator sau prin reunirea anumitor simboluri pe role pentru a-ți oferi șansa de a obține mai multe câștiguri. Jocurile bonus sunt în strânsă legătură cu tema slotului și pot fi diverse, constând în bani, simboluri speciale extra sau rotiri gratuite.

Ești curios să descoperi și tu elementele principale la jocuri cu sloturi? Accesează Joc Sloturi, alege unul dintre bonusurile exclusive de la cele mai populare cazinouri din România și distrează-te cu un joc sloturi captivant. Spre exemplu, dacă te înregistrezi la Maxbet, beneficiezi de oferta exclusivă de 250% bonus  până la 1800 RON + 30 rotiri gratuite. În plus, dacă îți verifici contul primești încă 50 rotiri gratuite extra. Astfel, dacă depui suma minimă de 20 RON, vei putea juca cu 65 RON datorită bonusului de 250% și poți primi încă 80 rotiri gratuite în total.

Profită de un bonus exclusiv pe Joc Sloturi și încearcă sloturi gratis!

3636 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.