Master Service ofera servicii de reparatii masini de spalat Bucuresti profesioniste

Comment

Corason

In ultimii ani, auzim tot mai des vorbindu-se in jurul nostru despre calcar si despre tot felul de solutii care ar ajuta la indepartarea calcarului. Nu stiu voi cata importanta i-ati dat acestui calcar, insa va spun sincer ca eu nu mi-am facut prea multe griji pana in urma cu ceva timp. Pana mi-am dat seama ca masina mea de spalat nu mai functioneaza la aceeasi capacitate ca pana atunci. Nestiind care ar putut fi problema, m-am gandit cea mai buna solutie ar fi sa apelez la cineva specializat in reparatii masini de spalat service Indesit. Cum nu am mai avut nevoie de asa ceva pana acum, am inceput sa caut tot felul de contacte.

service whirlpool bucuresti

 

In cele din urma am dat peste Master Service, o firma specializata in reparatii masini de spalat Bucuresti. Si cand zic specializata ma refer in primul rand la o vasta experienta pe care o au pe aceasta piata de reparatii masini de spalat Bucuresti. Am sunat imediat, iar operatorul care m-a preluat mi-a pus cateva intrebari cu privire la problema masinii mele de spalat. Luand in seama ceea ce i-am povestit eu, acesta mi-a spus imediat ca s-ar putea sa am anumite probleme cu depunerile de calcar. Brusc mi-am amintit de toate acele reclame pe care le vedeam zilnic la televizor …

Reparatii masini de spalat Bucuresti in cel mai scurt timp posibil

 

La nici doua ore de la apelul meu, doi specialisti de la Master Service au ajuns la mine acasa. Ba chiar i-am intrebat cum de au reusit sa ajunga atat de repede, domiciliul meu fiind aproape de iesirea din Bucuresti, inspre judetul Ilfov. Mi s-a explicat ca exista mai multe echipe de lucru, distribuite pe mai multe zone ale Bucurestiului si chiar ale judetului Ilfov. In acest fel, ei pot ajunge cat se poate de repede la noi!

Studiind masina de spalat, cei doi mi-au spus ca mai multe componente ale masinii mele de spalat au fost afectate de depunerile de calcar. In cele din urma, acestia mi-au transportat gratuit masina de spalat intr-un service Whirlpool Bucuresti. Din fericire, toate piesele necesare erau deja in stocul lor, asa ca reparatia nu a durat prea mult. Chiar daca nu este o marca prea cunoscuta, se pare ca cei de la Master Service au toate piesele necesare de la marea majoritate a marcilor de pe piata din Romania. In final, acestia mi-au asigurat si transportul masinii acasa.

Trebuie sa va marturisesc ca am fost placut surprins de felul in care au decurs lucrurile. Nu zic de multe ori asta, insa se observa cu ochiul liber ca serviciile acestui service masini de spalat Bucuresti au fost cat se poate de profesioniste si de bine facute!

2801 Total Views 3 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.