Implant dentar- alegerea optima pentru inlocuirea dintilor lipsa

Comment

uz personal

Daca optati pentru un implant dentar atunci cu siguranta ati luat cea mai buna decizie pentru lipsa dintilor. Acest implant va ajuta sa puteti zambi din nou liber pentru ca dintii vor arata la fel de frumosi ca si cei naturali, si cel mai important se vor simti la fel de puternici. Prin acest procedeu este inlocuita radacina dintelui practic inexistenta cu una artificiala ce va fi plasata in locul unde dintele lipseste cu desavarsire  direct in osul mandibular sau maxilar. Se face o mica incizie si se fixeaza dintele foarte bine care se va integra perfect in structura osoasa.

implant-dentar-ieftin-768x512 (1)

Facand comparative cu protezele sau puntile clasice, un implant dentar este mult mai rezistent si mai fiabil, astfel incat puteti manca ce doriti fara teama ca o sa va cada proteza si veti putea zambi din nou increzatori. Dr. Aristide este un medic dentist specializat în implanturi dentare, care vine in intampinarea dumneavoastra cu solutia cea mai potrivita pentru inlocuirea dintilor lipsa. Accesati site-ul https://draristide.ro si convingeti-va singuri ca merita intr-adevar sa tineti cont de sfaturile sale deosebit de utile si sa va faceti o programare numaidecat.

Un implant dentar va aduce nenumarate beneficii, protejandu-va dintii sanatosi deoarece nu trebuie sa va stricati frumusetea dintilor vecini, ca si in cazul puntilor dentare, avand in vedere faptul ca se inlocuieste doar dintele lipsa. Mai mult decat atat, aveti si preturi avantajoase, pentru ca de cele mai multe ori o punte dentara poate fi mai costisitoare decat implantul.

Acest procedeu va aduce un plus de siguranta si confort, fiind inca un motiv in plus pentru care merita sa va luati ramas bun de la protezele dentare mobile pe care trebuie sa le lipiti mereu cu adeziv si care nu va ofera aceleasi avantaje pe termen lung. Cu ajutorul unui implant dentar acum puteti manca fara grija, puteti vorbi si zambi cu incredere si va puteti bucura de mai multa sanatate si igiena.

La dr. Aristide beneficiati de garantie de lunga durata iar in urma unui consult de specialitate veti afla care este tratamentul cel mai potrivit pentru dumneavoastra si de ce ar trebui sa luati in considerare aceasta varianta. Avantajul supreme al implanturilor dentare este faptul ca acestea se pot facela orice varsta daca structura osoasa si gingiile sunt sanatoase.

Acum va puteti inlocui unul sau mai multi dinti pentru a nu va mai simti stanjenit din cauza pierderii dintilor care apare dintr-o mare varietate de motive, odata cu trecerea timpului. La un moment dat dintii devin instabili si cad, insa nu ar trebui sa tratati cu indiferenta acest aspect pentru ca este foarte importanta inlocuirea urgenta a dintilor lipsa, dat fiind faptul ca functiile aparatului dentar pot fi grav afectate.

32188 Total Views 4 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.