Sfaturi de optimizare SEO 2017

Comment

De interes public

Viteza serverului - Lui Google nu ii plac site-urile lente, deoarece acestea au tendinta de a-i enerva pe utilizatori, ceea ce duce in definitiv la o experienta neplacuta. Cu cat serverul se misca mai repede, cu atat site-ul dumneavoastra se misca mai bine.Iar daca utilizatorii pot naviga foarte repede pe site-ul dumneavoastra, cu atat este mai bine pentru SEO. Seo se defineste prin mai multe caracteristici, iar cele care conteaza in primul rand se pot vedea in urmatoarele randuri. Sunt cele de care este deosebit de important a se avea intotdeauna mare grija. Pentru ca indiferent ce site aveti, tot ceea ce trebuie sa faceti este ca cuvintele cheie sa va aduca trafic, clienti, si rezultate.seo

Cuvintele cheie

Care sunt cuvintele cheie dupa care doriti ca potentialii clienti sa va gaseasca in Google?

“Cazare ieftina la munte”? sau poate “Cele mai ieftine laptopuri”?

Raspundeti la intrebarea legata de cuvintele cheie care sunt reprezentative pentru afacerea dumneavoastra. Firma de servicii de optimizare seo (seoagency.ro) va sti ce sa faca mai departe cu aceste cuvinte cheie. Le va alege impreuna cu dumneavoastra, tinand cont de interesele oamenilor (ce cauta utilizatorii). Cei care cunosc putine aspecte legate de seo vor fi tentati sa utilizeze foarte multe cuvinte cheie, dar acesta nu este un lucru bun. Compania de servicii de optimizare seo va poate confirma ca e usor sa cadeti in plasa de a folosi cuvinte “de umplutura” in loc de cuvinte cheie puternice care sa-si atinga scopul.

Denumirea URL-urilor

Ce spuneti despre urmatoarea pagina web:
www.numelecompaniei.ro/ggdsfgfdj8978978hhsghgd ?

Putin cam ciudata?

Dar ce spuneti despre:
www.numelecompaniei.ro/CeServiciiOferim ?

Deja e mult mai bine. Despre acest lucru este vorba atunci cand avem in vedere denumirea URL-urilor. Totul trebuie sa se raporteze la experienta utilizatorilor si nu trebuie sa uitam ca in cele din urma este vorba despre oameni. Prin urmare URL-ul site-ului dumneavoastra trebuie sa fie placut ochiului uman.

Harta site-ului

Este vorba in esenta despre un meniu dragut pentru robotii Google. Avantajul este ca site-ul va fi mai bine indexat, iar robotii vor sti ce pagini sa acceseze cu crawlerele.

Viteza de deschidere a site-ului

Cat de mult asteptati ca sa se incarce si sa se deschida o pagina web? 30 de secunde? 10 secunde? Sau poate 5 secunde? Nu uitati ca suntem intr-o epoca a vitezei. Incercati sa numarati pana la 5 ca sa va dati seama ce inseamna ca fiecare pagina din site sa se deschida in 5 secunde. Va trebuie ceva rabdare. Deci, cat de mult ati poposi pe un asemenea site? ..

Ei bine, nici noi nu am sta prea mult pe acolo.

Firma de servicii de optimizare seo poate vedea cat de rapid se misca site-ul dumneavoastra si va poate oferi solutii viabile (avand in vedere inclusiv optimizarea imaginilor, care pot fi prea mari si se pot incarca prea lent).

3969 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Razvan Alex

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.