Cum alegi un echipament de snowboarding

Comment

Fără categorie

Daca vrei sa profiti din plin de zapada de la munte si sa inveti sa te dai cu placa atunci merita sa investesti intr­un echipament potrivit. Modelul placii de snowboard de care ai nevoie este stabilit de greutatea, inaltimea si masura piciorului.

Alegeti o placa cu lungimea egala cu 90% din inaltimea voastra, care sa ajunga intre barbie si nas, iar pentru incepatori placa nu trebuie sa depaseasca nivelul nasului.Legaturile cu cat au mai multe reglaje pe ele, cu atat mai bine. Acestea este extrem de indicat sa fie noi pentru ca vor rezista mai mult ca placa. Incearca sa egalizezi presiunea pe cele doua canturi, folosind atat inclinatia hi­back­ului (partea din spate a legaturii), cat si centrarea legaturii transversal pe placa – boots­ii trebuie sa fie perfect centrati, in asa fel incat calcaiul si varful sa se afle la aceeasi distanta de canturi.

Ca si haine trebuie sa le alegi pe cele impermeabile, mai ales pantalonii si manusile pentru ca vei lua cateva cazaturi, iar ca geaca una de fash care sa iti tina de cald, ar fi foarte buna. Asa ca nu uita placa snowboard nitro este perfecta pentru tine si o vei indragi la maxim.  Dar poate ti se potriveste si niste portbagaje bicicleta , nu se stie niciodata cand ai nevoie ..

1072 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.