Un circuit pana la Paris

1 Reply

Corason

M-am decis ca anul ăsta să merg împreună cu unchiul Vasile si partenera lui de cameră în Paris. Adică e genul de vacanță pe care eu mi-am dorit-o, iar ei și-au dorit-o doar pentru că eu le-am spus despre ea doar lucruri esențiale. Iar asta m-a bucurat, vom merge împreună și știu că ne vom distra de minune în circuitul pe care îl vom face. Și vom pleca pe data de 26.04. Dar eu zic că mai bine să vă explic ce este cu oferta asta avantajoasă de ne-a venit fix luna viitoare de vacanțe. În primul rând oferta acestui circuit am primit-o pe mail de la CND TURISM, e o oferta speciala  extraordinară.

dest

Și mi-a plăcut pentru că face parte din genul de vacanțe speciale asa cum ne doream noi să le primim. Și a fost să fie. Se zice că în viață nu primești ceea ce îți dorești decât dacă îți dorești foarte tare.

De ce îmi doresc să merg împreună cu unchiul meu și viitoarea mătușa într-o astfel de vacanță ?

Pentru că ei pentru mine înseamnă totul. Ne-am dorit împreună să vedem mai multe țări și se pare că am și reușit. Așadar, acum vreau să mă dau mare cu oferta. Avem ca și program 6 nopți, așa că e mai mult ca și perfect. Pe lângă asta, vom pleca cu autocarul din București, si mai ok pentru că vom sta mai mult timp împreună. Vom avea ca și traseu aceste frumuseți: Budapesta, abia aștept să ajung la unguri și să mă cazez la Gyor.. Pe urmă mergem în Viena și vom vedea Turnul Dunării  și acolo va fi și mai mișto că vom fi la austrieci.

Iar de la Viena, vom merge direct în Munchen să vedem primăria Marienplatz, ca să vedem puțin și din cultura nemților adevărați. Iar de acolo direct în Paris unde era și scopul de fapt. Abia aștept să văd Arcul de Triumf, Champ Elysses, Palatul Versailles, Turnul Eiffel și francezii. Am iubit limba franceză din copilărie, așa că pentru mine cel puțin va fi o liniște să știu că am văzut în viața ceea ce mi-am dorit.

Cât costă pentru o singură persoană? 

Foarte puțin. Pentru o singură persoană intr-o cameră cu pat dublu plătești 295 de euro. Bineînțeles dacă ajungi acolo o să cheltui puțin mai mult pentru că în primul rând va trebui să îți cumperi și câteva suvenire. Dar va fi frumos iar pentru o astfel de vacanță alții plătesc și 1000 de euro. Iar eu consider ca pentru trei persoane e ok sa plătești doar 1000.

 Acum așteptăm vacanța!

Unchiul meu Vasile și partenera lui, sunt foarte entuziasmați de vacanță și eu la fel. Așa că așteptăm nerăbdători să vedem cum va fi. Abia aștept să văd ce părere vor avea. Eu deocamdată sunt mulțumită de ofertă și preț, dar mai mult nu vă pot spune decât după ce o să văd cu ochii mei. E o experiență nouă care va trebui trăită la maxim!

Acest articol a fost scris pentru competiția din cadrul Spring SuperBlog2016.

3330 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 9. Ambasador Vacanțe Speciale

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.