Ce te faci atunci când nu ai mașină?! Închiriezi!

Comment

De interes public

Mi-aduc aminte cum acum câțiva ani voiam să merg cu prietenii în concediu. După calculele noastre ar fi fost mult mai fain și mai bine să mergem cu o mașină. Faza tare e că aveam cu toții permis, însă nu aveam mașini. Cum puteam noi colinda întreaga Românie fără nicio mașină? De împrumutat nici nu se punea problema pe atunci că nu ar fi stat nimeni o săptămână fără propria-și mașină. Așadar, să fim serioși!

trip rent car

Soluția a fost să închiriem. Și am închiriat!

După ce am ajuns în Iași la unul dintre prietenii noștri acasă, ne-am pus pe căutat firme de închiriat mașini care să ne ofere o mașină la prețuri rentabile. Așa i-am găsit pe cei de la Trip rent a car iasi care pe lângă mașinile luxoase din portofoliu, aveau și mașini normale pentru oameni ca noi. Nu ne trebuia ceva deosebit, doar o mașină bună care să ne ducă și să ne aducă înapoi. Ta-daaaam! Zis și făcut.

Am luat la purecat ofertele lor și ne-am decis că vrem o Dacia Logan. Am fost convinși că vrem o Dacia Logan să închiriem pentru că voiam să avem spațiu. Așa că dacă știam ce mașină vrem, am intrat pe site-ul lor, am setat că vrem o rezervare pentru a doua zi, de unde o luăm, unde le-o dăm înapoi și care este timpul de închiriere. A doua zi ne-am întâlnit la aeroport, am semnat contractul de închiriere, am plătit asigurările complementare și duși am fost. Am revenit acasă după o săptămână, o săptămână plină de amintiri frumoase.

Nu a existat niciun cost ascuns!

După ce am închiriat-o, mulți ne ziceau… ” Vai, dar cum ați putut să închiriați mașina? Să vedeți doar cât veți plăti” Ei bine, nu a existat niciun cost ascuns, așa că nici nu am plătit o sumă enormă pe închiriatul mașinii, și am să vă și explic de ce. Dacă mergeam cu trenul sau cu un microbuz din stat 5 persoane x X lei plăteau o sumă modică. Cum noi ne plimbam dintr-un oraș în altul că am vrut să fie un mini turneu… ne-ar fi costat extrem de mult. Pe toți 5 împreună. Însă punând toți bani la motorină și la închiriat am ieșit cu toții în avantaj. Ceea ce mulți nu au gândit-o așa. N-a fost o fiță, a fost un lucru pe care încă îmi mulțumesc că l-am ales și că ne-am bucurat de serviciile lor fără niciun fel de problemă.

rent a car iasi

Ne-au plăcut oamenii de la Trip

Nu a fost pentru prima dată când închiriam o mașină, însă a fost prima dată când am închiriat o mașina de la Trip rent car iasi și credeți-ne pe cuvânt, chiar  am avut datorită serviciilor lor și datorită faptului că ne-au oferit asistență rutieră… un weekend și alte 4 zile magnifice. Cu siguranță atunci când o să mai avem nevoie o să apelăm la serviciile lor. Ah da, și să nu uit… mașinile lor sunt ori noi ori în garanție, așa că puteți să vă luați o grijă de pe suflet atunci când porniți la drum, pentru că mașina este intactă și nu o să rămână în mjlocul drumului.

Parcă deja mi s-a făcut dor de încă o călătorie…..

3600 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.