Am incredere in medicina naturista. De aceea ma incanta Terapia Rose

2 Replies

Corason

Nu ştiu dacă v-am mai spus vreodată, nu sunt genul de om care să se plângă de sănătatea lui. Dar nici nu pot minţi şi păcăli pe nimeni că am fost tot timpul o persoană sănătoasă tun. Nu este adevărat. Îmi aduc aminte uşor lucrurile care pe mine m-au făcut să devin mai puternică. La început nu am avut încredere în medicina naturistă. Chiar deloc. Mi se părea atât de banală pe cât îmi sună cuvântul ” naturist”. Credeam că totul a fost făcut să fie o vrăjeală ieftină care să mă facă să dau bani mai mulţi decât pe medicamentele obişnuite.

Din păcate, îmi vine să mă dau cu capul de pereţi doar din cauză că am judecat greşit unii oameni pentru singurul fapt că erau doctori care ofereau ca medicaţie şi erau cu sufletul implicaţi în medicina naturistă. De unde să încep oare? Ah,da .. Ştiu că anul trecut înainte de Crăciun îmi venise să mă arunc de la etajul 1 pentru o durere extremă de rinichi. Am fost la vreo 3 doctori şi toţi îmi ziceau că n-am nimic, că s-ar putea să am nevoie de mai multă apă ..  Dar nu era adevărat. Nu asta era motivul pentru care pe mine mă dureau rinichii în ultimul hal.

Dormeam dezvelită. Îmi purtam puloverele mai mult deasupra spatelui decât să fiu învelită în totalitate. Dacă nu-mi aveam iubitul aproape eram în stare în crizele respective să fac orice. Mă simţeam al naibii de rău, atât de rău că credeţi-mă, îmi este greu să înşirui aici câteva cuvinte ca să vă fac să vă imaginaţi doar de dragul de a câştiga audienţa voastră cât de rău m-am simţit eu. A fost de nedescris. Nu doresc nimănui astfel de dureri, pentru că sunt întradevăr groaznice. Doar cine a avut poate înţelege.

Ce vreau să spun în schimb e că m-am vindecat datorită unor oameni frumoşi. Doctori care practică medicina naturistă, acei doctori pe care eu îi judecam greşit. Cât de prost poate să fie un om.. dar e bine măcar că am deschis ochii, pentru că la alţi doctori, cei cu medicina obişnuită, începusem să deschid doar buzunarul, nimic altceva. În sfârşit, m-am vindecat prin remedii date de natură cu doctori pricepuţi în ale doctoriei naturiste şi credeţi-mă, m-am vindecat şi mi-am revenit aproape gratis fără investiţii multe şi am avut profit 100%. Acum sunt bine, dar de atunci am devenit fană a tuturor terapiilor naturiste şi doresc să vă anunţ că medicina naturistă este folosită în folosul sănătăţii. Am cunoscut o terapie care poate combate chiar şi obezitatea.

Poate mulţi vă întrebaţi ce este medicina naturistă. Medicina naturistă este un mod de tratament natural bazat intotdeauna  pe plante şi în general psihicul omului deduce direct că terapia naturistă vine de la natură. Şi e adevărat. Chiar de acolo vine. Am observat că în ultimul timp sunt tot mai mulţi pacienţi care au plecat de la medicina obişnuită către medicina naturistă, pentru că să vă spun sincer .. toţi ne dorim să avem o viaţă plină de naturaleţe, să fim sănătoşi, că pe restul le putem face pe rând. Sănătatea este pe primul loc.

Pentru toate afecţiunile de care suferi să ştii că se va găsi câte-un remediu natural. Fără să te umpli de griji şi probleme, vei vedea că terapiile naturale sunt eficiente în toate cazurile.Am un sistem imunitar foarte slab, de multe ori imi este rusine sa ies din casa din cauză că sunt tot timpul răcită, dar am apelat la medicina naturistă care din fericire la mine a funcţionat şi în cazul ăsta. Sunt mai puternică şi mai vioaie.

Înainte să închei vreau să vă spun că eu am încredere în terapiile complementare. În terapiile naturiste, în tot ceea ce înseamna naturist. Acum îmi inspiră încredere. Am încredere în tot ceea ce este naturist pentru că e de la natură. Vreau să precizez că bloggerul Mircea Hodârnău şi Dr. Ladislău Rosenberg, au lansat DVD-ul ,,Terapia Rose”. O colaborare fructoasă pot să zic eu, dar aş putea să vă dau şi mai multe detalii. Dar m-am gândit la ceva. Dacă sunteţi curioşi, de ce să nu aflaţi singuri? Priviţi că e gratis! Eu sunt foarte încântată de această terapie. Mi-ar place să ştiu părerile voastre. Să nu uitaţi, sănătatea voastră merită tratamente şi terapii naturale.

3816 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby