Fa cadouri accesorii bijuterii si vei fi apreciat

Comment

Corason

Înainte de Crăciun, de sărbători cel puțin este normal, să vină și pe mine cineva să mă întrebe ce-mi doresc. Singurul care a făcut asta a fost soțul meu. Un om dulce, iubitor și liniștit, care a reușit să-mi ofere în anii de căsnicie tot ceea ce mi-am dorit. Sincer, vă spun că nu mi-am dorit bijuterii ca și cum ar fi fost o dorință profundă.

Mi-am dorit să fiu frumoasă, să fiu îmbrăcată bine și să fiu elegantă, dar pentru că în general nu primesc cadouri decât din partea familiei și a prietenilor, m-am gândit că ei își vor da seama ce-mi doresc. Singurul om care a reușit să îmi facă cadoul corect, a fost soțul meu. M-a întrebat ce mi-ar place, iar eu i-am spus că aș aprecia câteva accesorii bijuterii fără să fie costisitoare, la prețuri mici dar să fie simple și frumoase cu o esență în spatele lor.

Mi-am primit cadoul mai repede decât aș fi crezut. Am fost plăcut surprinsă de finețea lor, de frumusețea lor și de cât de bine îmi veneau în jurul mâinilor și a gâtului. Bijuteriile sunt cele care mă fac să mă simt cea mai importantă din lume, dar asta doar dacă sunt bijuterii cu esență, rafinate, elegante și care îmi pun personalitatea în evidență.

Din vorbă în vorbă, mi-am rugat soțul, pentru că eram foarte curioasă… de unde a reușit să-mi cumpere asemenea mărgele bijuterii extravagante și elegante, ca apoi să aflu că locul de unde le-a cumpărat nu a fost nimeni altul decât margele online, un magazin exclusivist de unde puteți și voi achiziționa pentru femeia iubită un cadou frumos de sărbători, așa cum a făcut și soțul meu.

Iar fetelor, dacă iubiții voștri nu vor să vă cumpere o bijuterie care vouă va place, achiziționați-vă singure, sunt ieftine, elegante, vă puteți mândri cu ele în orice loc din lume v-ați duce. O femeie frumoasă trebuie să fie apreciată, cum și noi femeile ne apreciem bărbații atunci când ne fac un cadou frumos, un cadou unic, o mărgea, o bijuterie, care să ne facă viața mai colorată și mai frumoasă.

Îndrăzniți cu încredere pentru că n-aveți ce pierde. Apreciați bărbații care vă cumpără cadoul dorit și iubiți-l în orice zi, în orice oră, așa cum știți voi cel mai bine. Haideți la cumpărături! Sărbătorile vin iar femeile voastre mult iubite, așteaptă să fie încântate de un cadou care să le face să exprime ” Wow, cât de frumoasă este bijuteria”!

Ce părere aveți? Merită femeile voastre un cadou unic?

2780 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.