TheCon si noua mea tema personalizata

1 Reply

Corason

După cum știți, TheCon au fost inițiatorii unei campanii. Eu am aplicat și mi-au fost realizate în stare perfectă ambele bloguri. Să vorbim despre acesta, un blog care nu ieșea în evidență deloc, nu avea nici măcar un logo care să îl diferențieze de ceea ce există deja pe piață, setările erau vai de mama lor, să nu mai spun că pe mine mă distrugea psihic tema. Pur și simplu nu puteam să văd ce scriu și trebuia ca de fiecare dată să-mi dau zoom din pagină.

TheCon mi-au schimbat tema, mi-au editat-o, mi-au făcut un logo care arată perfect pentru acest blog și mi-au optimizat blogul. Are o situație foarte bună acum după un an de zile când nu s-a schimbat nimic. Pot să zic că mi-a devenit mai drag de când l-am schimbat și parcă chiar și traficul s-a dublat. Nu că aveam eu cine știe ce trafic, dar se simte diferența. Sunt foarte happy acum, am un blog care arată bine și poate că nu am fost chiar inspirată când am ales tema dar m-am obișnuit cu ea.

Nu e temă pe care o vezi des la bloggeri. Ci e una mai mult bussines. Dar mie îmi place. Mă bucur că am făcut parte din ” campania de sustinere a bloggerilor” și sunt foarte mulțumită de ceea ce au făcut pentru mine. Nu știu dacă mai are rost să enumăr fiecare chestie realizată de ei, dar se poate vedea cu ochiu liber cum arată blogul, iar pentru asta Echipa TheCon împreună cu Lucian Ciurea sunt vinovați de cât de bine funcționează blogul meu și al celorlalți care au făcut parte din această campanie.

Îi recomand pentru că dacă au putut să realizeze teme și aplicații pentru teme de bloguri destul de pretențioase, sunt 100% sigură că atunci când vine vorba de creare website atât pentru clienți noi cât și pentru bloggeri, vor face o muncă foarte bună. Pentru că au ceva ce mulți nu au în acest domeniu. Comunică! Da, eu am stat ceva timp ca să mă hotărăsc exact ce vreau de la acest blog. Iar ei au venit cu soluții în a mă ajuta pe mine. De altfel, logo-ul e ideea lor, chiar și culoarea temei e aleasă de Lucian Ciurea pentru că eu de fapt cerusem o culoare de roz închisă și arăta groaznic.

Mă bucur pentru că am colaborat cu ei și dacă vă doriți și voi un blog aerisit, un site web creat ca la carte, puteți să apelați la ei pentru că nu cred că există gusturi pe care ei să nu le satisfacă. Mulțumesc Thecon.ro pentru amabilitatea și sfaturile pe care mi le-ați dat în legătură cu imaginile. Mulțumesc pentru ajutorul dat!

2424 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: Peste 60 de bloguri implicate în campania de susținere a bloggerilor. Vrem sa ajungem la 100! – thecon

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.