3 motive pentru care ai nevoie de o albire dentara acasa

Comment

Corason

De câte ori nu ne-am dorit oare şi noi o dantură albă şi perfectă? O albire dentara se poate face şi acasă, însă problema se pune la calitatea produselor pe care le veţi folosi. Am testat pe propria răspundere mai multe brand-uri de plasturi care promiteau multe şi totuşi făceau mai mult rău decât să albească o amârâtă de dantură. Mai trebuie să spun că o albire dentara nu trebuie să vă doară? Poate că puţin disconfort e normal să apară, dar dureri încât să te iei de cap şi să îţi doreşti să pleci în altă lume…. astea nu ar trebui să apară. Şi secretul stă doar în brandul de benzi pentru o albire dentara alese. Dacă alegeţi prost, atunci şi durerile dinţilor voştri vor fi foarte proaste ( puternice ca itensitate), însă dacă vă documentaţi puţin înainte să vă decideţi să le cumpăraţi, e ca şi cum ar fi altă viaţă.

albirea dintilor acasa

De ce să vă faceţi o albire dentara acasă? 3 motive!

  1.  Eu consider că nu aveţi nevoie de dentist atâta timp cât şi la ei, tot tratamentul de albire se face pe bază de peroxid, peroxid de orice fel, dar să fie în cantitate mare ca al nostru client să fie mulţumit. Nu! O albire dentara se poate face şi acasă dragilor, însă nu la aceeaşi intensitate. Începeţi mai slow şi apoi pe la sfârşit avansaţi cu numărul de benzi încât să nu vă doară nimic. Şi nu vă doare! Credeţi-mă. Am deja 1 lună de când am terminat tratamentul. Şi asta voiam să văd. Dacă apar dureri sau nu în timp. Tratamentul meu a durat 2 săptămâni, în fiecare zi mi-am pus de 2 ori câte 2 benzi. E mult? Mi-am asumat! Şi tot nu am avut nimic.
  2. O albire dentara acasa costă de 10 ori mai puţin. M-am şi interesat pentru asta. La un cabinet stomatologic din zona mea, o albire care durează 2 săptămâni şi trebuie să mergi aproximativ cam în fiecae zi la ei, costă aproape 900 de lei. Şi nu îţi garantează că albul se menţine un an de zile. De fapt nimeni nu garantează, dar acum vorbim despre costuri.
  3. Dacă  nu te aştepţi la rezultate foarte mari, ele s-ar putea să vină atunci când te aştepţi mai puţin. Aşa a fost în cazul meu. Aveam o grilă de culori ca să văd la ce stadiu ajung cu albul dinţilor. Şi ce credeţi? După două săptămâni mi-am deschid culoarea dinţilor cu 5 nuanţe. Nu se vede diferenţă mare, dar când pui un ruj roşu, parcă e o altă situaţie.
  4.  Al patrulea motiv e bonus. De azi am încredere doar în produsele Bright White!

albire dentara acasa

Cu ce mi-am albit dinţii acasă?

Am tot văzut în online că oamenii lăudau produsele de pe DrWhite.ro, aşa că am încercat şi eu. Mi-am ales un kit de albire, format din 7 plicuri a câte două benzi fiecare şi 1 creion. Am ales 3 cutii şi asta a fost! Nu m-a durut nimic, m-a costat 210 lei şi deşi nu am respectat în totalitate modul de utilizare, la mine a avut efect. Vreţi şi poze? Revin cu ele într-un alt articol! Dar până atunci, vă las să vedeţi cum au ajuns la mine şi cum arată produsele care mi-au albit dinţii. Cum se folosesc şi ce conţin, veţi putea citi dacă intraţi pe site-ul lor, precizat mai sus.

albire dentara acasa

Şi dacă vreţi să încercaţi şi voi acest tratament, asiguraţi-vă că aveţi o dantură insensibilă, conţin puţin peroxid, dar există în aceeaşi gamă şi benzi fără peroxid pentru dinţi sensibili. Totul ţine doar de voinţa voastră de a vă documenta înainte de toate. Eu sunt şi voi fi mulţumită, indiferent de experienţe urâte ce le-am avut cu alte brand-uri. Le-am oferit încredere cu greu şi acestor produse, dar din fericire, pe parcursul timpului… mi-au câştigat încrederea. So, vă doresc dinţi albi pentru un zâmbet sănătos!

3102 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.