„De povești” cu Ștampy acrobata de la firmă

1 Reply

Corason

Bună! Sunt Stampy, ștampila veselă a biroului. Sunt cea mai tânără de aici și multă lume mă iubește. Am o căciuliță roșie și sunt plină de cerneală de calitate. Sunt mai buclucașă de felul meu, dar așa suntem noi, ștampilele tinere. Luna trecută cei de la Colop m-au trimis spre adopție unei doamne drăguțe care m-a adus aici, în birou. Uite, de aici am fost adoptată, dar nu-mi pare rău că mi-am lăsat surorile de la Colop singure, pentru că acum eu sunt o stampila de firma fericită.

stumpy birou

Celelalte ștampile mai vechi mă invidiază. Știți de ce? Pentru că sunt cea mai nouă și toți mă preferă pe mine. Și de aceea mă cam exclud din grup, pentru că sunt iubită. Dar nu îmi pasă. Pentru că eu petrec mult mai mult timp printre oameni și îmbrățișez mult mai multe foi. Dar și pentru că arăt foarte foarte bine. Uitați o poză cu mine. Nu-i așa că sunt sexy, roșiatică, ușoară de purtat oriunde ați vrea să mergeți?

colop stampy acrobata

Cum arăt? Sunt drăguță, sunt sexoasă, sunt bună de luat acasă?

 Așa-i că arăt bine? Da, sunt funky. Pentru că oamenii mă folosesc pentru a ștampila toate contractele importante. Și eu cred că sunt tare pentru că am numele firmei de care doamna drăguță care m-a adoptat are grijă. Mă numesc Ștampy pentru că așa mi-a pus numele, însă mă simt foarte băgată în seamă având în vedere că mi se acordă atenție.  Fac parte dintr- o firmă mare, cu foarte mulți oameni tineri. Chiar îmi place să fiu aici. Toată treaba mea constă în a face câteva sărituri( de fapt destul de multe) pe câteva foi pe care doamna trebuie să le aprobe. Sunt o acrobată, Stampy acrobata, care semnează foile doamnei ei și a celorlalți din birou, dar parcă tot mai mult mă iubește doamna a cărui birou îmi este casă.colop printer r30

Nu am o treabă prea grea. Trebuie doar să las o urmă pe foile pe care le îmbrățișez. Unii spun că ele sunt niște documente foarte importante și că, fără mine, nu ar valora nimic. Dar eu prefer să fiu modestă și să spun numai că îmi fac treaba. Până la urma urmei și semnătura doamnei drăguțe care stă la birou e la fel de importantă ca mine. Dar ea nu este acrobată, doar una este Ștampi, da?

birou

Ieri am fost până la contabilitate. De obicei eu stau în biroul pe care scrie „Management”, dar ieri am avut parte de o aventură. Domnul de la contabilitate a avut nevoie de o aprobare pentru câteva documente urgente și am fost luată pe sus (la propriu) și dusă acolo. Am sărit în sus de câteva ori și am îmbrățișat câteva foi, iar apoi am fost dusă înapoi la „Management”. Nu mi-a plăcut acolo la contabilitate, contabilul mă apăsa mult prea tare, cred că se grăbea. Sau era învățat cu celelalte ștampile, a uitat că cerneala de pe mine e de calitate. Oricum, l-am iertat. O ștampy acrobată de la Colop nu are voie să se supere.

Sunt singurică, n-am prieteni deocamdată, însă sunt apreciată și de restul invidiată

Astăzi sunt singurică. E sâmbătă și oamenii nu sunt aici. Iar celelalte ștampile mă exclud din grup, v-am spus. Oricum, sunt vechi, urâte și nici nu sunt de la Colop. Cred că ele au auzit de la doamna drăguță că eu sunt mai bună de 100 de ori decât ele, deși am zis că sunt modestă.  Încerc să o conving să adopte mai multe surori de ale mele de la Colop, ca să am și eu prieteni.  Sunt convinsă că o va face, pentru că sunt preferata ei și știe că cele mai bune ștampile doar la Colop se găsesc.

logo

 Când o să cresc mai mare o să am mai multe povești să vă spun. Deocamdată, sunt tânără și nu vreau să vă aburesc fără folos. Deși îmi place să spun povești. Hmm, data viitoare când o să veniți iar să mă vizitați, vă promit că o vă spun care sunt cele mai bănoase contracte ștampilate. Însă deocamdată nu pot să dau tot din casă, pentru că trebuie să mă familiarizez. Poate scap și de intruși până atunci, că tare bine i-ar prinde doamnei și o ștampilă personalizată. Ce sunt ștampilele prin personalizare? Personale  și pe feeling-ul fiecăruia! Puteți și voi să adoptați o surioară de-a mea, una Colop Printer, suntem toate la fel de „de treabă”. Acum o să dorm puțin, până la începutul săptămânii, când o să mă distrez iarăși făcând salturi pe foi. Sper să nu vă fi plictisit…

Vă țucă Ștampy acrobata de firmă, de la Colop România, ștampila de birou preferată de firmele cu valoare!

 Acest articol face parte din competiția SuperBlog 2016 și servește cu devotament probei cu numărul 5.

3480 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 5. O zi din viața unei ștampile

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.