Sistemul de panouri solare – o noua tehnologie pentru casa la indemana ta

Comment

Corason

Am fost de curand intr-o vacanta de cateva zile in Olanda, iar unul dintre lucrurile care mi-au atras atentia in mod deosebit a fost sistemul de panouri solare prezent la marea majoritate a caselor. Sigur, mai vazusem asemenea sisteme in trecut si la televizor si chiar pe la noi prin tara, insa nu ma gandeam ca exista o tara cu atat de multe case care folosesc energie termica solara. Iar acest lucru m-a pus un pic pe ganduri, trebuie sa recunosc asta. Oare de ce nu este mai popular acest sistem de panouri solare si la noi in tara?!

panouri-solare

            Termice.ro – un furnizor de incredere de panouri solare

Dupa cateva zile dupa ce m-am intors acasa mi-am amintit de aceste sisteme vazute atat de des in Olanda. Si m-am gandit ca ar fi bine sa incep sa ma interesez un pic despre ele. Pentru inceput ma gandeam pur si simplu ca nu ar fi rau sa stiu cum functioneaza acest sistem si ce avantaje aduce, nu ma gandeam ca voi si apela in cele din urma la un astfel de sistem de panouri solare. Navigand eu pe internet in cautarea informatiilor, am dat peste cei de la Termice.ro. Prezentarea lor era destul de convingatoare, asa ca m-am gandit sa ii sun ca sa aflu mai multe detalii.

termice ro

Angajatul Termice.ro cu care am vorbit s-a dovedit a fi un specialist in acest domeniu, cunoscand toate detaliile importante. Acesta mi-a explicat ca in functie de zona in care este amplasata casa, de suprafata acesteia si de numarul de locatari, va fi estimata o cantitate necesara de apa menajera si de agent termic de care locuinta are nevoie. In functie de aceasta estimare, angajatii Termice.ro vor stabili care este forma panourilor solare de care ai nevoie si, bineinteles, si numarul acestora.

ventilatie cu recuperare de caldura

In cazul in care ai nevoie, si cel mai probabil vei avea, specialistii Termice.ro te pot ajuta cu amplasarea si montarea lor. Aceste „detalii” sunt extrem de importante pentru ca sistemul de panouri solare sa functioneze asa cum trebuie. Specialistii Termice.ro recomanda ca in casele in care sunt montate aceste sisteme se fie efectuate inainte toate lucrarile necesare pentru a izola termic cat mai bine intreaga locuinta. Mai exact, este vorba despre o izolare a pardoselilor, a plafonului si a peretilor exteriori. De asemenea, este nevoie de montarea unei tamplarii de cea mai buna calitate.

Din vorba in vorba cu cei de la Termice.ro am aflat si despre sistemul de incalzire in pardoseala pe care il pot monta. Cu un asemenea sistem, cu siguranta nu te vei mai plange de frig in casa nici atunci cand gerul va fi cel mai aspru. Un asemenea sistem de incalzire in pardoseala este foarte eficient, asigurand necesarul de caldura pe intreg parcursului anului.

1959 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.