CTL Ambalaje are pe piata mai multe tipuri de folie stretch

Comment

Corason

Aveti idee cata bataie de cap aduce cu sine o mutare dintr-un apartament in altul? Ei bine, va spun eu … nu este deloc atat de simplu precum am putea crede la prima vedere. Si asta pentru ca trebuie sa transporti foarte multe lucruri de la un loc la celalalt. Si stiti cum e, toti avem prin casa tot felul de lucruri care necesita o atentie speciala atunci cand le transportam. Incercand sa gasesc solutii pentru a face aceasta mutare sigura pentru lucrurile mele, am gasit ceea ce aveam nevoie, si anume folie stretch. Nu era greu deloc, insa va spun ca nu m-as fi gandit ca aceasta folie stretch poate fi atat de utila in asemenea situatii.

folie-stretch

Foliile stretch ajuta in primul rand la pastrarea si transportarea marfurilor in siguranta. Am gasit o folie stretch foarte calitativa prin intermediul celor de la CTL Ambalaje, un producator cu experienta in acest domeniu. Scopul principal al acestor folii stretch este acela de a proteja produsele ambalate impotriva umezelii si a socurilor mecanice. Specialistii de la CTL Ambalaje mi-au spus ca pot apela fie la folii manuale, fie la unele automate, in functie de modul in care vreau sa ambalez paletii.

            Folie stretch – un ajutor de nadejde in transportul produselor

In functie de forma si dimensiunile paletilor pe care ii avem de transportat, putem alege intre mai multe optiuni de folie stretch. Astfel, cei de la CTL Ambalaje m-au informat ca pot opta pentru o folie stretch pentru paleti uniformi, o folie stretch pentru paleti usor uniformi si pentru o folie stretch mai speciala pentru paleti neuniformi. De asemeena, trebuie sa fim atenti si la greutatea paletilor pe care ii avem de transportat. Astfel, daca avem paleti cu o greutate mai mare de 500 de kilograme, vom apela la o folie stretch speciala pentru o astfel de greutate.

logo

Foliile stretch au o serie importanta de avantaje pe care le-am aflat si eu cu aceasta ocazie. In primul rand, trebuie sa stim ca o folie stretch este rezistenta la apa si la perforare. De asemenea, foliile stretch ofera permanent vizibilitate si stabilitate pentru paleti.

Lasand la o parte aceste folii stretch care m-au ajutat foarte mult, la fel de importanta s-a dovedit a fi si banda adeziva. Puteti gasi banda adeziva intr-o gama foarte mare si diversa, in functie de latimi, grosimi si substantele adezive pentru lipre. Cei de la CTL Ambalaje pot pune la dispozitia clientilor banda adeziva de uz general sau o banda adeziva speciala pentru ambalarea produselor alimentare si de mare aderenta.  Unul dintre avantajele cu care vine aceasta banda adeziva este acela al intaririi paletilor, motiv pentru care mi-a fost folositor si mie cu ocazie acestei mutari intr-un alt apartament.

2464 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.