Tu ce computer ai?

Comment

Fără categorie

Am deschis recent o platforma speciala unde sa fac o chestie noua de advertising. Vreau neaparat sa imi cumpar un server de calitate unde sa imi tin toata munca si site-urile pe care le voi crea impreuna cu echipa mea. Sper sa fac o treaba excelenta si sa imi creez o afacere de succes. Am gasit deja niste servere sh – ABD Computer foarte interesante la niste preturi excelente. Mi-ar fi utile pentru ceea ce vreau eu sa fac.

De mult timp ma gandeam sa imi deschid o retea de site-uri unde sa intre foarte multi oameni. De aceea am nevoie de propiile mele servere. Am mare noroc fiindca pe site-ul abdcomputer.ro gasesc de fiecare data tot ce am nevoie. Aici lucreaza doar oameni seriosi carora le place sa isi multumeasca clientii si sa ii faca sa revina si pentru alte comenzi pe viitor. O sa fac o firma destul de mare cu un sediu special si am mare nevoie de niste calculatoare. Deja am cateva unitati si accesorii asa ca imi voi lua de pe net cateva monitoare sh ieftine.

Desigur ca vor fi niste monitoare de calitate pe care le vor folosi angajatii mei cativa ani pana pun totul la punct si voi putea sa cumpar unele nou-noute. Este mult de munca dar sper sa fac totul asa cum trebuie si sa iasa exact cum imi doresc tot ce mi-am propus. Sunt multi oameni care deschid afaceri in mediul online, dar foarte putini sunt cei care reusesc sa duca la bun sfarsit acest lucru.

1789 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.