Ce usor e sa terorizezi un caine

6 Replies

Corason

Am văzut un video pe nationalisti.ro, un video care m-a făcut să mă fac verde de furie. Cum îşi permit negroteii ordinari să omoare un aşa căţel? Indiferent ce rasă eşti măi omule, tu n-ai dreptul să omori nimic. Vai, mi-au dat stomacul peste cap. Nişte copii care dacă îi aduc la mine în casă şi sting becul nici măcar nu se mai văd. Nu ştiu de ce sunt atât de supărată, poate pentru singurul fapt că am doi căţei care mi-s dragi ca ochii din cap? Nu le-ar fi ruşine, copii fără cei 7 ani de acasă.

Şi-apăi se supără toată lumea, de ce se supără? Indiferent dacă eşti ţigan sau român, ar trebui în pana mea să ai un semn de întrebare, nu ştiu care idioţi i-a filmat pe copiii ăştia jucându-se cu ăl sărac câine, dar mi s-a făcut milă de el teribil. Drag căţel alb şi frumos, îmi e milă, erai duios. Bată-vă cucu de impuţiţi că aţi reuşit să-mi spune-ţi ” bună dimineaţa” printr-o filmare de tot rahatul. Să vă ferească Dumnezeu să vi se întoarcă şi vouă când creşteţi.

6879 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

6 comments

   1. jugulator

    Azi cu un ciine, miine cu un om. Nesimtiti e putin spus. Sadici si deranjati binisor la cap, mai degraba.
    P.S. Nu iubesc ciinii in mod deosebit, si pe cei vagabonzi cu atit mai putin, insa daca as avea de ales intre un ciine vagabond si bipezii din clipul respectiv, as alege ciinele fara nici o ezitare.

   2. Aniela Deby

    Eu ii iubesc in mod deosebit dar nu din cauza asta sunt eu suparata. Se vede clar ca aici nu este vorba de educatie si de aia sapte ani acasa care nu le-au folosit cu nimic.

 1. loredana1309

  Am vazut clipuri si mai oribile, cred ca am ceva sensibilitate la violenta pt ce efectiv mi se face rau.. Regret ca am dat play, dar nu inteleg cum unii oameni pot fi atat de rai..

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.