iPhone 6 a fost lansat si e la QuickMobile de cumparat

Comment

Corason

Oare cât de mult contează faptul că iPhone 6 a ajuns şi-n România? Vreţi să vă spun eu? Foarte mult. Având în vedere că România este la rândul ei o ţară care se respectă, era de ştiut de la bun început că va veni şi la noi acest iPhone minune, dar nimeni nu s-a gândit că atât de repede. Lume, lume, iPhone 6 este adus în România şi-l veţi găsi pe QuickMobile, pentru că  ei sunt primii, cei care ne reprezintă pe harta lansărilor mondiale ale noului iPhone 6. Vreau să vă spun că într-o oarecare măsură acest lucru, faptul că suntem şi noi pe listă şi s-a ajuns la noi mai repede decât ne aşteptam mă face să cred că românii chiar dacă sunt hipioţi câteodată, sunt mai importanţi decât credeau alţii. Eu sunt fericită.

Chiar dacă deocamdată recunosc, nu îmi pot permite un astfel de telefon. Este un telefon extrem de şmecher pe înţelesul tuturor, dar şi preţurile sunt pe măsura şmecheriei. Sunt fană Apple. Sunt fană iPhone, îmi plac produsele lor. Am testat foarte multe din ele, dar cum am mai spus ca să deţii un astfel de smartphone e nevoie de ceva economii ca să nu zic un salariu foarte bun.

Mă simt foarte bine să ştiu că România e egală cu celelalte ţări şi avem privilegiul să ne bucurăm de acest iPhone ca toţi ceilalţi. Chiar dacă preţurile o să vi se pară la început mai mari să ştiţi că nici nu ştiţi că deocamdată are unul dintre cele mai bune preţuri. În ultimul rând vreau să precizez că şi eu mă simt importantă. Pentru că sunt o fană Apple, şi acum folosesc un Iphone ..  şi chiar dacă nu e un iPhone 6, tot e un Iphone bun.  Importanţa unei ţări nu stă într-un iPhone, dar ideea este că românii sunt bucuroşi să ţină în mână un iPhone 6. Şi credeţi-mă sunt destui doritori, doar ce-am aflat că QuickMobile de-abea a făcut faţă la câte iPhone 6 s-au pre-comandat dinainte să apară la ei în stoc.

Totodată vreau să anunţ că pe blogul lui Cristi, dacă participaţi la concurs, veţi putea fi norocoşii stăpâni a unui iPhone 6. Lucru care se va putea întâmpla doar dacă crezi că e extrem de important să-l câştigi dar nu uita, nu-l vei putea câştiga dacă nu vei lăsa un comentariu. Sper să vă fi fost ştirea de folos, nu de alta dar voiam să ştiţi şi voi cât de entuziasmată sunt pentru că avem şi noi în ţara noastră iPhone. Bani n-avem, dar măcar avem iPhone. Ce mai contează restul?

2011 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.