Când în sfârşit ai o casă doar a ta, îţi doreşti tot ce-i mai bun pentru ea!

1 Reply

Corason

Încă nu am uitat ce înseamnă să stai în chirie şi cât de dureros e atunci când proprietarul vine şi îţi zice că ar fi cazul să te muţi. Dar nu de alta, dar o dată ce simţi că munca ta a fost degeaba şi că nu reuşeşti să-l cumperi nici de data asta, simţi că te clatini. Chiar te clatini, mai ales că observi că orice ai face într-un loc, oricât de drag ţi-ar fi, nu vei mai reuşi să te reîntorci la el, odată cumpărat de altcineva. Aşa am păţit eu, m-am mutat dintr-un loc, în alt loc, am investit muncă şi sentimente, şi atunci când mi-a venit termenul de evacuare, am simţit că disper.. de frică că nimic nu va mai fi la fel.. Şi câte lucruri am făcut, că în general pentru fiecare apartament făceam câte ceva special.

fs

Până când am ajuns la concluzia că tot mai bine să ai o casă a ta. Şi cât de mult am aşteptat-o. Vai şi cât de mult!  În sfârşit după ani de zile traşi prin chirii şi prin discuţii cu diferiţi proprietari, unii mai buni, alţii cât se poate de mult de nesimţiti, am ajuns să avem şi noi căsuţa noastră. Am cumpărat-o destul de avariată. Aşa că a trebuit să ne facem noi exact ceea ce ne doream. Noi nu aveam nici măcar câteva scule electrice ca să ne putem pune mobila pe pereţi. Plus că aveam o mulţime de muncit în curte unde trebuia să se tundă iarba, să se facă cuşcă pentru Tedilici, copilul nostru, un bulldog francez mândru şi cinaş. Centrala la casă ne era făcut un sistem pe lemne, chiar şi acolo.. aveam nevoie de o drujbaca să ne putem tăia lemnele pentru iarnă. Deci, nimic nu părea uşor pentru noua noastră casă.

Ce am făcut?

Ştiam că o prietenă de-a noastră, PR la câteva firme din zonă a avut o situaţie asemănătoare, şi i-am cerut împrumut una dintre acele masini pentru cositcă deh.. ştiţi şi voi cum e românul.

-Mirela, nu ne dai şi nouă împrumut sculele alea electrice, maşina pentru cosit şi drujba? Ah, să nu uit, am avea nevoie şi de un echipament de protecţie, că vezi tu.. avem una alta de făcut pe la casă şi să nu ne lovim, sau să ni se întâmple ceva [Doamne fereşte]
-Poooftim? Tu crezi că Vasile al meu îşi dă sculele? Cam greu cu astea, dar îţi pot spune de unde să îţi cumperi că am văzut că preţurile au mai scăzut cu mult faţă de ceea ce mi-am luat eu acum câţiva ani. Gtools se numeşte şi îl găseşti pe www.gtools.ro. E un magazin online cu un showroom în Bucureşti, asta în cazul în care vrei să şi atingi ceea ce cumperi. Dar nu e neapărat.
– Bine fată mică, mulţumesc de ajutor, e bine şi aşa, că dacă zici tu că sunt ieftine, o fi, până la urmă am nevoie de mai multe lucruri, chiar şi de nişte materiale de construcţii.

Aşa am aterizat cu proiectele noastre cu tot pe www.gtools.ro

După ce am intrat pe site, ne-am ales aşa: căşti de protecţie, unelte de mână, maşină de tuns iarba Makita, o bucată cositoare cu motor Makita şi încă câteva lucruri care am văzut că au preţ frumos şi merită investiţia. Nu ni s-au părut scumpe, dimpotrivă, chiar le-am luat la un preţ cam cu vreo 20% diferenţa de preţ faţă de alte magazine. Şi cred că asta contează atunci când îţi doreşti să cumperi şi să ai ceva al tău.

tuns-iarba-cu-masina

Asta este istoria noastră cu Gtools, magazinul care ne-a dăruit o casă realizată rapid, fără iarbă netunsă prin jur, cu aparate de cosit şi unelte de calitate. Aşa am ajuns să ne bucurăm de propria noastră locuinţă, propria noastră casă îngrijită şi am apelat din nou la ei atunci când am avut nevoie de câteva aparate pentru pădurea din apropiere pe care o aveam de ingrijit. Lucruri bune, mai ieftine ca în alte părţi şi de calitate. Soţul, ghiftuit după o masă bună, zice că nu şi-ar fi imaginat niciodată că grajdul, coteţul şi cuşca câinelui s-au realizat atât de repede şi că n-a plătit decât ustensilele, că mâna de lucru a avut-o…

Mobila ne-am creat-o singuri, bineînţeles că şi fierăstrău, mai bine zis, aproape tot ceea ce am realizat în casa noastră, a fost datorită produselor cumpărate, care ne-au dat avânt! Acum e atât de bine, că doar noi ştim cât de mult am aşteptat-o.. să fie a noastră! Oh, scumpă casă, scumpă! Eşti a mea şi nu te dau la nimenea.

Gtools îţi mulţumim,
Că mobila ne-ai ajutat să ne-o construim.
Coteţul găinilor a ieşit de nota zece,
Şi iarba din jurul casei e tunsă cât ai zice peşte.

Toate astea de la voi,
Că aveţi masini de tuns iarba Makita forţoase,
Ce ne-ajută…
În ale noastre case.

Mulţumim Gtools.ro
Că aveţi marfă de calitate,
Nu trebuie să avem lux în casă,
Ci curat pe lângă casă.

Suntem foarte mulţumiţi,
Şi vrem ca să ştiţi aşa,
Folosim ustensilele voastre
Şi cred că veci nu se vor strica!

Şi am scris aceste cuvinte,
Ca cititorii să ia aminte.
Dacă vor lucruri de calitate,
Să apeleze la Gtools.ro că are de toate!

Articol scris în cadrul competiţiei Superblog pentru proba cu numărul 15.

2190 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 15. Cu sculele electrice potrivite, și tu poți fi un meșter priceput!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.