Jocuri cu masini pentru băieții inteligenți

Comment

Corason

Jocuri cu masini sunt jocurile care atunci când le joci măcar înveți ceva din ele. Și credeți-mă că știu despre ce vorbesc. Pur și simplu, nu e ca și cum înveți să conduci pe bune, dar măcar îți concentrezi atenția să rămâi pe drum și să nu ieși de pe carosabil, ceea ce ajută mult. Cunosc oameni care mi-au povestit că jocurile cu masini i-a ajutat mult să dezvolte de exemplu legătura asta de atracție între a avea un permis și a și învăța pentru el. Știți de ce? Pentru că acum majoritatea copiiilor sunt mult mai inteligenți față de cum am fost și noi. Și dacă mă întrebați pe mine, eu mi-aș lăsa copiii să se joace în voie de câte ori ar vrea ei, dar să fie totuși jocuri cu masini.

jocuri cu masini

Și copiii ăștia, dacă îi lași să facă ce vor, vor face până la urmă. Zicea cineva că jocurile de pe calculator sunt oribile. De ce oare? Sau a cui era vina pentru că s-a ajuns în situația aia? Eu nicidecum nu mi-aș lăsa copilul să uite că afară este soare, este vară și poate să meargă să se joace pentru că desigur, este vacanță și sunt destui copiii pe afară. Dar dacă ar veni și mi-ar spune că ar vrea să se joace niște jocuri pe calculator, i-aș spune clar că singurele jocuri pe care i le-aș permite ar fi cele educative sau cele din care are ce învăța. Nu tu jocuri cu puști și cu bile, jocuri cu masini, jocuri de concentrare, jocuri de autoeducare și tot ce aș alege ar fi doar spre binele lui.

Așa stă treaba cu aceste jocuri cu masini. Dacă știi ce să-i dai copilului să digere, acesta va mânca și nu va avea probleme. Însă dacă îl vei lăsa să se joace toate porcăriile de jocuri care sunt deja pe piață, nu cred că va fi un lucru foarte bun. Învață-l să aleagă jocuri de calitate, jocuri cu masini care destresează și ajută pe viitor, decât să îl pui să se joace jocuri cu panda și mai târziu nu-i va aduce niciun beneficiu. E doar un sfat, nu este unul avizat pentru că nu sunt eu cineva să dea sfaturi cum să fie cu copiii, dar după lucrurile astea și după principiile astea eu mă axez. Și eu ca om, m-aș juca jocuri cu masini oricând. De ce? Pentru că mă ajută și mă fac să mă simt bine!

2327 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.