Cum l-am descoperit pe Iuăn din capul satului expert în conectică

1 Reply

Corason

Să mă prezint… de fapt, nu cred că eu mai am nevoie de prezentare. Sunt Maricica și mă ocup de administrarea secretariatului în sat. Fac parte din primărie și mă consider o secretară adevărată, aici în Ciușmug, satul unde nici pe hartă nu apare așa cum ar trebui. Într-o zi fără soare, adică acum câteva zile, mi s-a dat peste cap toată conexiunea din acele cabluri retea, cablurile alea care îmi fac mie internetul să se conecteze în laptop. Cum ziceam, sunt pe lângă subiect și odată ce clema cablului mi s-a rupt, am zis că la revedere rapoarte, la revedere job în primărie, că primarul e tare enervant, și mă pune mereu pe mine să rezolv toate treburile. Pe lângă asta, aveam nevoie și de un cablu hdmi ca să îmi conectez calculatorul pe un televizor mare și să îmi țin prezentarea. Ce credeți că am făcut?

conectica

Eu Maricica,  am cautat expert în rețelistică la primărie

Am dat anunț în sat că am nevoie de cel mai priceput meșter în calculatoare, în rețelistică și conectică, și m-am trezit cu Iuăn din capul satului la primărie.

 • - Sărut-mânuțele domniță, am venit că am văzut anunțul. Ce dorințe aveți?
 • - Mă Iuane mă, da nu-mi zâ tu mie că tu te pricepi la d-astea mă?
 • - Domniță, spune-mi doar ce s-a întâmplat și te rezolvă nea”Iuănu așa cum nu s-a mai văzut!
 • - Păi știi mă Iuane, uite cablurile astea nu mai merg mă, nu știu ce le-am făcut eu, dar nu merg deloc. Și am nevoie să îmi conectezi oțâră și calculatorul la televizorul ăla mare pentru perete.
 • - Domniță, dar cablurile astea din ce sursă provin?Sunt din router, router wireless, sau sunt cabluri retea, cu internet din fibră optică?
 • – Mă Ioane, eu știu doar că îs cabluri retea de conexiune între fibra aia optică de pe stâlp de-afară și calculatorul ăsta vechi. Mulțămit de răspuns, bre? 
 • - Da domniță, stai să dau un telefon și revine nea Iuăn din capul satului acuși. ( Sună nea Iuăn, sună nea Iuăn și după două zile vine la birou în gura mea)

cabluri retea sftp

 • - Poftim domniță, fă-te mai așa de pe scaunul ăla de birou, că am nevoie să intru și să schimb aceste cabluri retea SFTP și am luat și niște conectori cu fir solid. Până eu îmi fac treaba, du-te domniță și ridică comanda și pentru acele cabluri hdmi cu conectori auriti, ca să facem treaba până la capăt.
 • - Da unde mecla ta să mă duc să ridic? Nu ziceai că tu faci tot? Fir-ar ea să fie! De unde ai luat astea, de unde să ridic? Spuneee odată Iuane, că mă calci pe bătături!
 • - Dragă domniță, nu vă mai enervați, eu am cumpărat aceste produse din surse sigure și de la cel mai bun brand din online. Nu ați auzit încă de Conectica.ro? Este brandul care împlinește 10 ani, și cu acest scop aniversează împreună cu noi reduceri speciale, în perioada 15-30 octombrie 2016. Acum știi despre cine vorbesc?
 • - Hahaha, păi tu nu ești expert în rețelistică, Conectica este! Ce noroc ai avut… Hai, e gata treaba? Lasă vorbăria!
 • - Domniță Maricica, acum aveți net bun în toată primăria. Mulțămită? Stați așe să mă duc să aduc și cablurile hdmi.

Conectica_SaptamanileRetelisticii-Slider

A mers Iuăn și a adus și un router Tenda, mi-a conectat cablurile hdmi cu conectori auriți și acum pot să țin prezentări pe televizor. Pe lângă asta, am net bun în toată primăria. Să fie el sănătos, că primarul mă iubește pentru asta! Concluzia? Mereu e bine să ai prin preajmă câte un Iuăn din capul satului, deși face pe prostul, Conectica.ro l-a ajutat să pară deștept în ochii mei.

conectica 2

P.S: Dacă știi ce faci când vine vorba de calculatoare, rețele de internet și alte probleme în rețelistică, Conectica.ro îți poate deveni partenerul ideal în problemele tale, ca ele să aibă o rezolvare. Eu sunt mulțumită, Iuăn se crede expert, însă Conectica.ro este brandul ce îți oferă routere, cabluri hdmi, adaptoare hdmi, cabluri fibră optică și cabluri rețea. Tot ceea ce trebuie să faceți este să știți că la nevoie vă puteți baza pe produsele lor.

Acest articol face parte din competiția SuperBlog 2016 și servește cu valoare probei cu numărul 7.

3435 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

 1. Pingback: SuperBlog | Proba 7. Fii expert în rețelistică și conectică!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.