Un cadou potrivit

Comment

De interes public

Nu ştiu multe lucruri despre cadouri, dar am învăţat ceea ce este esenţial! Atunci când faci un cadou banii contează, părerea mea, cred că unii se gândesc că dacă faci un cadou mai scump eşti mai bine privit.

Greşit! Trebuie doar să faci un cadou potrivit, nu contează cât costă, dar dacă îi iei soţiei tale ceva pentru birou care pratic ea nici nu are unul acasă, nu-i va place. La fel şi unui coleg care lucrează la o bancă, de ce să-i cumperi o maşină de tocat carne dacă el nu ştie decât să stea la birou?

Vezi despre asta vorbesc eu aici, cadourile pentru cei dragi de Craciun trebuie să fie potrivite. Eu anul ăsta am optat Fungift. Pentru că e cea mai bună soluţie. Deja am cumpărat cadourile, doar că eu cred că sunt cele potrivite.

Am luat cadouri pentru familie, colegi, sot, prieteni, şi bineînţeles am luat un mic cadou şi pentru şeful meu. Nu au fost scumpe deloc pentru că sunt lucruri mici dar de efect. Sper ca datorită acestor mici cadouri să le arăt că m-am gândit puţin la ei.

Dar cel mai frumos cadou ce il pot dărui surorii mele este acesta!

Ştiu că vreţi şi voi să faceţi cadouri potrivite de Crăciun aşa că vă dau idei cadouri gratis. De azi înainte cadourile mele pentru cei dragi vor fi marca Fungift.ro

1333 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.