M-am inscris la SuperBlog

8 Replies

Corason

Ieeeii, m-am inscris la SuperBlog. Eu am mai participat si in 2012, este o competitie plina de surprize. Iti testezi cunostintele mintale, incepi sa gandesti diferit dupa o astfel de experienta, iar faptul ca esti blogger nu inseamna neaparat sa scrii lucruri imaginate. Dimpotriva! Acestea sunt lucrurile care ne fac mai diferiti fata de ceilalti, creativitatea, punctualitatea si faptul ca nu plagiezi, te face sa fii corect.

Nu am intalnit chestii care sa ma deranjeze, deocamdata, insa in editia trecuta eu nu mai puteam tine pasul, eram cu gandurile prin alte parti iar creierul imi juca putine feste. Nu de alta, dar aceasta competitie necesita timp, rabdare, ca si asteptarile sa fie pe masura.

Imi este dor sa stau pe grup sa comentez cu ceilalti bloggeri despre notele pe care le primim, dovada muncii, e normal sa fim si nemultumiti uneori, dar nu de ei, ci de noi, pentru ca uneori am impresia ca putem da tot ce-i mai bun din noi, dar parca ne ferim, parca ne ascundem, ne eschivam dupa degete dupa impresii si principii ” Cum mai, ca acela e mai bun ca mine”. Asa ceva nu exista, toti suntem buni, doar ca uneori nu suntem pe aceeasi unda ca ceilalti si gresim.

Dar ne asumam greselile, pentru ca asa trebuie. In general dintr-o astfel de competitie iesi castigator pentru ca castigi admiratia altor bloggeri, castigi prietenii noi si colegi de breasla, pe care vei fi bucuros sa-i cunosti si tu asa cum i-au cunoscut altii. Suntem oameni frumosi, meritam sa ne inscriem in SuperBlog. Emotiile fac totul, iar astenia de toamna trece cel mai bine atunci cand ai superbloggerii aproape! Sper sa ma primiti si pe mine, ca-mi este dor de voi!

7915 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

8 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.