Brandul Fly London, este prezent pe Miniprix

2 Replies

De interes public

Știți cu toții că m-am născut moștenind-o pe maicămea, iubitoare și pasionată de modă! De mică îmi plăcea să mă încalț cu pantofii mamei mele, neamurile îi spuneau des că voi ajunge vreun copil obsedat de propria-i garderobă, dar de fapt am devenit o femeie obsedată de garderoba altora. Ador să văd femeile frumoase îmbrăcate elegant și adecvat.

Pentru că eu în ultimul mi-am achiziționat lucrurile elementare de pe Miniprix, mi-a fost ușor să observ că Brandul Fly London este acum pe Miniprix, au prețuri începând de la 168 de lei, dar merită să le acordăm tot interesul. O colecție care te face să remarci liniile perfecte ale ghetelor cât și culoarea bine pronunțată. Brandul Fly London au adus odată cu ei încălțăminte din piele naturală dar și un stil. Un stil aparte pe care multe dintre noi visează să-l aibă.

magazin miniprix

De ce contează să purtăm încălțăminte din piele naturală cu stil?  Contează! Știți de ce? Noi suntem cele care ne dorim să fim exemplu, vrem să fim alintate și apreciate la adevărata noastră valoare, vrem să umblăm cochet ca nimeni să nu ne spună niciodată că nu suntem femei adevărate, dar dacă vrem asta, atunci ce mai așteptăm? Haideți să privim împreună frumusețile acestui brand, începând de la cizme, ghete, dar în egală măsură sunt disponibile pentru ambele sexuri.

Deja mi-am trecut pe listă ghetele pe care vreau să mi le cumpăr și o pereche de cizme care mi-a făcut cu ochiul din primul moment când doar trecem cu privirea peste este. Sunt de părere că este un brand puternic și merită din plin să ne bucurăm de autoritatea pe care ne-o oferă. Suntem femei deștepte și puternice. Merităm să ne încălțăm cu încălțăminte de calitate, după care, vom fi satisfăcuți atât material cât și sufletește. Unde mai găsești asemenea prețuri mici?

O pereche de cizme care să te facă să te simți ca o regină, să te facă să iubești stilul feminin din tine, sunt acestea. Cizme Fly London din piele naturală, să te ajute să ieși fără probleme pe stradă.

brand cizme fly london

 

În schimb ghetele Fly London cu piele întoarsă, sunt preferatele oricărei femei care știe că viața înseamnă confort și siguranță. Care se iubește pe sine și aproape său, care știe să se mulțumească cu puțin dar să aibă foarte mult stil. Dragilor, stitlul contează foarte mult la o încălțăminte sau o îmbrăcăminte. Indiferent, nu contează cum arăți, nu contează cum vorbești, contează să știi să le pui în valoare.

ghete ieftin miniprix

Miniprix, îți mulțumesc. Doar tu ai făcut posibil, ca acest brand măreț, să existe la tine, ca apoi să ne oferi… cizme de calitate și ghetuțe bune pentru gerul care vine.  Don`t walk, fly!

 

5286 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

  1. Bianka Vintila

    :))) mi-a placut mult partea aia “am devenit o femeie obsedată de garderoba altora” cizmele maro mi-ar placea si mie … sa le primesc cadou

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.