Cui trimiti mesaje?

4 Replies

De interes public

Stiu ca majoritatea ati apelat la serviciile unui site in care se gasesc mesaje de dragoste, mesaje de la multi ani, felicitari pentru persoanele dragi si asa mai departe. Stiu un site de foarte mult timp, pe care mie imi place sa intru in fiecare zi doar ca sa citesc noile mesaje care se adauga. Un site care este foarte bine incadrat in pagina, mesajele ii sunt atribuite pe categorii dar si faptul ca am gasit tot timpul acolo mesaje care-mi placeau enorm, m-a facut sa devin fana. Adica e printre primele site-uri de mesaje care pe mine m-a facut sa devin abonata.

capture-20141005-021206

Cel mai mult mie mi-a placut ca acest site ma ajuta atunci cand vreau sa trimit un mesaj de la multi ani. Stiti si voi ca e diferit sa scrii in online, dar parca mult mai rapid e atunci cand dai copy paste la un mesaj si il atribui pe facebook persoanei. Mi-e teama sa nu citeasca cei carora le urez la multi ani in fiecare an pentru ca .. mesajele mele sunt de aici, de pe acest site, care se numeste emesaje. Am obiceiul sa trimit mesaje de aici mai multor prieteni dar pentru ca imi place acest site atat de mult, vi-l si recomand. Nu s-a mai postat pe el vreun mesaj nou ce ceva timp, dar o puteti face voi fara nicio grija.

Puteti adauga un mesaj preferat ca apoi eu sa-l iau si sa-l dau mai departe catre persoanele, prietenii si familia mea. Lor le plac mesajele tot timpul. Iar eu trimit mesaje tuturor. Imi plac si mesajele amuzante, dar mai rar gasesti site-uri care sa aiba mesaje atat de frumoase si interesante precum este acesta.

Sper sa nu uitati ca o relatie frumoasa se intretine cu mesaje, sa nu uitati ca oricui ati trimite mesaje, persoana din spatele calculatorului sau al telefonului va fi mai fericita, mai mult decat tu iti imaginezi. Poti face oameni fericiti cu un simplu mesaj. Incearca si tu, trimite mesaje si ganduri bune.

6558 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

4 comments

  1. Alkalin

    Scrii advertorialele ca dracu.
    Habar nu ai sa te exprimi coerent, nu stiu daca ti-a mai zis-o cineva, da si aia care te citesc fara sa iti zica sunt la fel de saraci cu mintea ca si tine.
    Lasa-te!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.