Sertarul cu jucarii participa la Medias Blog Awards

Comment

De interes public

Nu știu nici eu de ce am înscris acest blog la un astfel de concurs, o astfel de conferință pentru a se promova blogging-ul medieșean, dar care până la urmă, eu nu pot să zic că acest blog transmite ceva ieșit din comun. Sunt mândră de munca mea, nu m-am înscris ca să fiu premiată cu ceva anume, m-am înscris să cunosc oameni, asta contează în ziua de azi. Dacă un mediu ca blogging-ul poate lega prietenii de durată așa cum face țigara, atunci cred că această încriere îmi va fi f de folos. Dacă pe lângă oamenii noi pe care îi voi cunoaște, voi mai fi și apreciată… înseamnă că voi fi la fel de câștigată ca cel care va câștiga un premiu.

Mă repet! Nu scriu nimic interesant, îmi scriu inepțiile, blogging-ul pentru mine e ca un fel de jurnal în care eu sunt rolul principal și nimeni altcineva. Nu permit.. sertarul cu jucarii este și va fi locul unde vorbesc de fiecare lucrușor din jurul meu, care mă face fericită. Datorită acelor lucruri, acelor jucării cu farmec, eu sunt fericită.

Orice experiență în această lume începe cu ultimul articol. Nu aștept să-mi zică lumea că scriu bine, mi-ar placea să știu că sunt subiectivă și mi-ar ajunge pentru tot anul. Îmi place să scriu, am sursă de inspirație și este de ajuns. Urați-mi succes!

Medias Blog Awards 2014 este un concurs organizat de Feri Teglas Blog si Proiectul MediasLive cu sprijinul Casa Gazelor Naturale si Vitamina Marketing.

2033 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.