Cadourile de sarbatori nu au costat o avere

2 Replies

Corason

Cadourile de sărbători pentru unii chiar au fost costisitoare. Plecând de la premiza că nu putem face pe nimeni mulțumit, aș putea zice că cei care au inventat un astfel de proverb au avut dreptate. De ce? Pentru că dacă vrei să faci cadou unui socru trebuie să-i știi gusturile. Seturile de bărbați cu produse cosmetice nu mai au farmec, unii nici nu folosesc, mai ales dacă există pe pâmântul ăsta de pe vremea comunismului. Ei sunt prieteni doar cu apa și săpunul, restul e doar o poveste.

Că veni vorba de socru, hai să vă povestesc despre soacră-mea. O femeie tare dulce, fină și elegantă, dar căreia n-am știut ce să-i cumpăr mai mult decât o cutie de ciocolată și-un parfum, crezând că va fi extaziată de plăcere atunci când îl va folosi. Din păcate, cadoul meu nu a fost unul plăcut, având în vedere că acel parfum nu era pe placul dânsei. Am fost de acord după ce i-am aflat pretențiile în materie de parfumuri și tare mi-a mai părut rău.

Din păcate, aceste lucruri au fost anul trecut. În 2014, era tehnologiei m-a învățat să cumpăr ceva util de sărbători, ceva ce știu că se poate folosi și mândri. Așa că, nu am mai dat deloc fuga în magazine, mi-am făcut o cafea, m-am așezat pe scaun, și am început să caut din site în site, un cadou potrivit de sărbători care să-i facă să se simtă bine. Ce-am făcut? Urmează să vă povestesc. M-am gândit: dacă tot sunt sărbătorile și lumea vrea să își surprindă colindătorii cu tot felul de bunătăți, de ce să nu fac eu cadou, băuturi alcoolice de fițe, din care ei să își prepare singuri cocktail-urile sau băutura preferată dorită. Așa am și făcut.

Am comandat de acasă, fără dureri de cap, fără să fiu smucită și călcată în picioare prin magazine, cele mai tari sticle de băuturi alcoolice, și la același preț. Fără prea multe ezitări, am intrat pe site-ul www.bauturaonline.ro, și cu un preț de numai 38,40 lei, i-am cumpărat soacrei mele o sticluță de sirop giffard grenadine, mi s-a părut o sticlă frumoasă și de efect, iar cu puțină știință mi-a creat de sărbători un cocktail care m-a lăsat cu gura căscată, fără să fie vreodată ospătăriță în viața ei. Așadar, acela a fost un cadou fericit.

vinars-jidvei-vsop-07l

Socrului, i-am luat o băutură care și-o dorea de mai mult timp, dar care în magazine nu se găsește oricând. Așa că sticla de Vinars Jidvei Vsop, băutura aceea tradițională distilată din mai multe vinuri cu aciditate, i-a fost pe plac de sărbători, nu de alta, dar mi-am adus aminte din tinerețile mele când era un vin căruia i se spunea ” Jidvei cu vierme” n-am găsit niciodată o sticlă care să se scrie pe ea așa ceva, dar așa se numea și mi-a rămas în gând.

 

Cât despre soțul meu, lui i-am cumpărat un telefon de moș nicolae, așadar nu i-am mai luat nimic. M-am gândit că îi ajunge, dar și la noi în casă, alcoolul n-a lipsit. Am avut toate sortimentele, printre care și-o sticlă de sirop blue curacao, a fost bun! Deci, cadourile de sărbători pe mine nu m-au costat o avere ca în alți ani. Am ajuns să fac de 100 de lei, un cadou care s-a putut bea și care i-a făcut fericiți pe alții, dar și pe mine că mi-a rămas bugetul mai intact.

Vă urez an nou, plin de fericire și iubire. Și aveți grijă, băuturile de specialitate să nu lipsească de pe masă că doar așa puteți lua ochii musafirilor! Încercați și voi astfel de cadouri, faceți-vă prietenii fericiți, pentru că la rândul vostru, veți simți fericirea împreună cu ei!

6406 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.