Cum am sa-mi fac iubitul fericit

Comment

Corason

De ziua îndrăgostiților fiecare cuplu își creează povestea lui. Nu este ceva ieșit din comun, dimpotrivă fiecare iubit sau iubită știe ce este mai potrivit pentru persoana pe care ei o iubesc cu adevărat. Nu zic că uneori părerile sunt împărțite, unii preferă să facă cadouri și să întrebe dacă anumite persoane dacă sunt inspirate, dar părerea mea este că mult mai bine e atunci când faci un cadou din suflet. Nu știu, sper să nu greșesc, dar în momentul în care eu am ales să fac asta, mulțumirile au venit fără să întreb eu ” vă place”?

În anii precedenți am aspirat la tot felul de cadouri cu inimioare pentru iubitul meu, cămăși roșii, sau o îmbrăcăminte care credeam eu că e ușor de purtat oriunde, nu de alta, dar voiam să mă simtă mai aproape de el. Acum locuim împreună, sincer m-am gândit după ce m-am uitat în șifonier ” De câte haine mai are nevoie omul ăsta”? Mi-am răspuns singură ca de obicei: de nicio haină, are destule. Inițial mi-am pus în gând să mergem și să îi fac cadou o cină romantică, dar m-am gândit că în fiecare an el a făcut asta pentru mine și nu avea niciun rost să schimb obiceiul nici măcar pentru un an.

Pentru că nu aș vrea să schimb nimic, m-am gândit ca anul acesta să ne cumpărăm o lenjerie de pat mai romantică. Știți și voi că noaptea este lungă… mai ales dacă este ziua îndrăgostiților. Oare cât de răsfățați ne vom simți într-o lenjerie cu trandafiri, romantică și colorată? Părerea mea că atâta timp cât ne simțim bine împreună oriunde trebuie să facem din dormitorul nostru un loc de joacă, măcar o noapte, să sărbătorim ca la carte. Și din căutări în căutări, mi-am găsit lenjeria perfectă. Îmi pare bine căci cu această ocazie îmi voi cumpăra 2 lenjerii de pat la preț de 1.

Cum voi face asta?

Am dat comandat pe Lenjerii de pat Outlet și am văzut că au în derulare o campanie de Valentine”s Day și o ofertă extrem de avantajoasă pentru toată lumea. Dacă faci o comandă între 1-12 februarie 2015 intri automat în concurs pentru un pandant de aur 14 k, în formă de inimă și e simplu: Îți comanzi o lenjerie 1+1 la prețul pe care îl dorești și apoi îți mai alegi una gratuit! Așadar, primești 2 lenjerii la preț de una.

Și ce oare cât de fericit îmi va fi iubitul atunci când îl voi dezmierda și îl voi răsfăța în propriul nostru pat? Nu vreți să știți! Pe lângă asta eu încă mă aștept că poate întâmplarea face să împușc doi iepuri dintr-o dată. 1. M-am ales cu două lenjerii la care eu mă simt mai mult decât câștigată. 2. Poate câștig și pandantul de 14 k în formă de inimă. Așa campanii mai rar, dar sper ca cel mai norocos să câștige și să se bucure de ziua îndrăgostiților pentru că asta este tot ceea ce contează.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 13 februarie, iar pe 14 februarie vor primi premiile prin curierat. Ce aș putea să zic eu? Dați comanda și vreți fi surprinși când veți vedea că se poate să fiți printre câștigători! Abia aștept Valentine-ul.

2786 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.