O nuntă de poveste cum doar la Golden Tulip Times este!

1 Reply

Corason

Dragostea e totul în viaţă şi fără ea nu suntem nimic. Aşa mi-am zis atunci când am decis împreună că ar fi bine să ne împreunăm destinele. Suntem oameni maturi şi ne-am gândit de la început că dacă tot vrem să facem ceva, să fie memorabil, să îi uimim pe cei din jurul nostru ca la rândul lor să ne răsplătească cu zâmbete. Da, fericirea noastră era să-i vedem pe toţi mulţumiţi. Mulţumiţi de noi, de decor, de mâncare, de muzică şi de ambianţă. Pentru că sunt lucruri pentru care oamenii ar da totul ca să le aibă.

tinom002-buchetino-buchet-din-trandafiri-si-lisianthus-mov_1

Noi am avut noroc. Prietena noastră ne-a organizat nunta. Poate că nici noi nu am fi ales atât de bine. S-a întâmplat într-o zi de iarnă, înainte de Crăciun. Ne-am gândit că e cea mai bună ocazie să le dăm de veste celor ce nu se aşteptau că vrem să facem pasul ăsta. Ne-am sunat prietenii şi ne-am pus în faţă o listă ca şi asta!

Vrem nuntă? Ce ne trebuie?

ce iti trebuie mireasamire actealte pregatiri

nunta golden tulip times

Tot ceea ce e mai sus menţionat trebuie neapărat la aproape toate nunţile

Eu am fost inspirată. Nu mi-a plăcut niciodată să îmi bat capul cu astfel de probleme, dar câteva luni până la nuntă n-am avut încotro. Am mers la oraş, în Bucureşti să-mi caut un restaurant cu un meniu select. Suntem oameni de la ţară, dar asta nu înseamnă că o dată în viaţă nu ne permitem o nuntă. Aşa am şi făcut. Ne-am dus în toate locurile, printre care din cauză că aveam o necesitate la baie şi eram în zonă, am zis să intru, să dau un ochi, să întreb de-o ofertă şi să merg unde îmi era scopul iniţial.

Aşa am şi făcut. Am salutat, a venit o doamnă şi i-am cerut acordul dacă până vin eu de unde aveam treabă, putea să se uite şi ce oferte are pentru o posibilă nuntă. Am luat ofertele acasă zicându-i că vreau să le studiez niţel şi mi-a sosit prietena. A venit în sfârşit acasă în provincie. Cu siguranţă îi place mai mult Bucureşti-ul dar ce să şi faci.. mai trebuia să vină din când în când. Ştiind că ea e organizator de evenimente, am întrebat-o cât m-ar costa să facă ea totul pentru mine. Să mă ajute să aleg o ofertă cât mai bună pentru mine şi iubirea mea. Şi totul a început de aici..

De ce am ales acest restaurant Good Old Times din cadrul Golden Tulip Times?

În primul rând odată cu meniul care era destul de complex pentru ceea ce aveam eu nevoie, adică mi se oferea mai mult decât am cerut de bugetul pe care îl aveam, al doilea rând este pentru că aveam şi noi o cameră gratuită după nuntă, plus camere pentru nuntaşii care veneau din provincie la fel ca şi părinţii mei, rudele mele. Bineînţeles, nu vă gândiţi că am luat camere pentru toţi invitaţii. Noi având părinţii în provincie, bineînţeles că am făcut nunta în Bucureşti, chiar dacă actual ne-am mutat acum la Sibiu. Dar de pe aproape ne-au fost cam toţi invitaţii. Au mai fost şi din Germania, Ungaria, dar destui de puţini.

Good-Old-Times-Gallery-1-1024x980

Pe lângă asta aveam parte de nişte facilităţi foarte mişto, printre care se numără:

AER CONDIȚIONAT DISPONIBIL
CAFENEA
ACCESIBILITATE ZONE PUBLICE
HAMAL
SERVICII CENTRU DE AFACERI
ÎNCHIRIERE CALCULATOR CU PLATĂ
SERVICIU DE COPIERE CU PLATĂ
MEDIC DE GARDĂ CU PLATĂ
SERVICII DE CURĂȚĂTORIE CU PLATĂ
SERVICII DE CURĂȚARE USCATĂ PENTRU ACEEAȘI ZI CU PLATĂ
CHECK-IN DEVREME CU PLATĂ
SERVICIU DE ARANJARE A CAMEREI ÎNAINTE DE CULCARE
PRIMIRE FAX CU PLATĂ
TRIMITERE TAX CU PLATĂ
SPĂLĂTORIE OASPEȚI CU PLATĂ
APELURI LOCALE CU PLATĂ
SERVICII DE SECRETARIAT CU PLATĂ
SERVICII DE LUSTRUIT PANTOFII
APELURI DE TREZIRE LA CERERE
CENTRU DE AFACERI
PARCARE
MAGAZIN MIXT
CASH MACHINE / ATM ONSITE
SERVICIU DE MENAJ ZILNIC
INTERNET RAPID PRIN CABLU ÎN ZONE PUBLICE GRATIS
ZONĂ PUBLICĂ CU WI-FI GRATUIT
TRANSPORT DE LA AEROPORT CU PLATĂ

Şi mai ales că acest hotel Golden Tulip Times are **** 4 stele, ne-am gândit că ar da bine pe lângă invitaţii noştri. Noi am ales hotelul, locaţia şi restaurantul, hainele, buchetul de mireasă, starostele, popa şi cununia civilă ne-a privit, dar de restul s-a documentat, Maria Ioana- prietena mea organizator de evenimente, ea a făcut împreună cu cei de la Golden Tulip Times să avem o nuntă de vis.

photo

Cum a ieşit nunta? 

Sincer, servirea a fost extraordinară! N-am avut ce să reproşez. Chelnerii au fost senzaţionali, s-au ocupat de oameni, şi încă am avut plângeri, cum că chelnerii au fost prea amabili. Băutura a fost la discreţie. Nu se întâmplă ca şi în alte localuri, să ţi se fure lucrurile, sucurile, sticlele de alcool. Nu, aşa ceva nu s-a întâmplat aici.

nunta flori

Nunta a fost un succes. Pot să zic că m-am bucurat de o nuntă ca-n poveşti şi mă bucur că am avut norocul ca întâmplarea să fie doar o simplă scăpare la toaletă. Altfel, mă gândeam că e prea fiţos şi prea scump să îmi fac o nuntă acolo. Recomand să vă faceţi nunţile cât mai frumoase, pentru că la ei se poate!

Nuntaşii au fost foarte uimiţi de ceea ce li s-a oferit. Începând de la muzică, servire, distracţie, peisaj şi fotografii, pot să zic că nimeni nu mi s-a plâns iar cinstea a fost pe măsura. Personalul a fost şi este foarte curat. Mâncarea de nota douăzeci că altfel n-aş putea spune, şi să ştiţi că n-am ales melci sau brotaci la farfurie, ci am ales ceva simplu, uşor, care a dat clasă şi de nunta noastră s-a auzit în multe locuri.

Timpul e scurt şi n-aş putea,
Să descriu în cuvinte nunta mea.
Credeţi-mă doar pe cuvânt,
Că localul este unul sfânt!

Servirea nemaipomenită,
Şi da, m-a lăsat mască că a fost deosebită!
Pot să zic că dacă aş mai putea,
Tot la ei aş face din nou nunta mea.

Am avut norocul să-i întâlnesc,
Iar la costuri nici nu mă gândesc.
Pentru ce au oferit pentru nuntaşii mei,
În altă parte plăteam milioane de lei.

Golden Tulip Times, vreau să ştii aşa,
Nunta fiicei mele dacă om trăi,
Şi vei rămâne aşa…
Tot la tine o vom ţine.

Vreau să ştii că ai reuşit,
Să faci un cuplu fericit.
Cel puţin pe noi ne-ai făcut,
Şi pentru asta îţi rămânem datori vânduţi!

Mulţumesc pentru acele clipe,
Când m-aţi făcut să plâng de fericire.
N-am să uit în viaţa mea,
Că am avut o nuntă de toată povestea!

8888-golden-tulip-times-300x107

Mulţumesc Golden Tulip Times pentru că ne-ai oferit şansa să povestim despre cel mai memorabil moment din viaţa noastră, la proba cu numărul 13 din cadrul competiţiei SuperBlog2015.

3668 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 13. Scenariu de nuntă, la Golden Tulip Times

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.