Cum şi-a găsit tenul meu fericirea!

1 Reply

Corason

Mulţi dintre voi deja mă cunoaşteţi şi offline şi ştiţi de fapt cum sunt ca şi om. Mulţi dintre voi m-aţi întrebat ce folosesc de al meu ten niciodată nu se agravează. Am o faţă frumoasă, aş putea zice eu atunci când îmi văd bunica. Şi n-am să judec. Ştiu că vremurile pe care ea l-a trăit au avut cu totul un alt sens, şi că ridurile pe vremea aia nu se puteau da jos cu anumite creme de specialitate, dar nici acneea nu dispărea fără niciun tratament. Mi-am întrebat bunica de ce are totuşi o faţă atât de ridată. Supărată ştiam că nu a fost, că doar se lăuda prin sat că a avut o viaţă aşa cum multe femei de vârsta noastră nu o să mai aibe. Un soţ muncitor, mâncare, casă şi copii. Tipic. Doar că n-a ştiut să se îngrijească. N-a ştiut ea ce îi va aduce vârsta de 86 de ani şi că tare mişto ar fi fost să aibă şi ea o faţă ca şi o femeie îngrijită. Dar până atunci, hai să povestim despre mine… ce-am făcut şi cum i-am dovedit atât mamei mele cât şi bunicii, că o cremă bună pentru ten face pielea fericită.

12268778_932139500199773_1888075223_o

1.Primul meu coş

Aveam 16 ani, când m-am trezit să mă duc la baie, să mă spăl pe faţă şi să mă pregătesc de şcoală, mi-a ieşit în mijlocul ochilor o bubă. Aşa îi ziceam eu. O bubă cu un punct alb, mare şi grasă. Dar urâtă. Roşie şi groaznică. Atunci a fost prima dată când mi-am băgat acul într-o ” bubă” numită coş, crezând că va dispărea. După primul coş, au urmat alte zeci de bube.. dar ştiţi şi voi că cine are mamă deşteaptă, tot timpul se găseşte o soluţie. Mama mi-a dat cu o soluţie. Scria Farmec pe ea, dar din păcate, ce era soluţia respectivă, nu ştiu. Acum, nu mai am coşuri. Am avut un timp, înainte de a mă căsători… dar ca să fiu cinaşă, m-am tratat rapid cu aceasta crema antiacneica de la Farmec. O cremă bună, m-a ajutat în multe feluri atunci când mi-au apărut mai multe bube, dar no way… n-am avut niciodată o acnee severă, aşa cum au în prezent colegele mele de serviciu. Şi da, le-am recomandat Farmec, pentru că la mine a funcţionat, şi din fericire.. a funcţionat şi la ele. Acum sunt geloasă când le văd fără coşuri.

2. Când mi-am văzut ridurile

Când am văzut primele riduri de expresie pe faţa mea, mi-am zis din start că am îmbătrânit ca şi “buni”. Bunica mea a fost şi este o femeie frumoasă, frumoasă în ciuda ridurilor care i-au nenorocit faţa. Dar atunci când mi-am văzut ridurile, mi-am zis din start: Sper ca faţa mea să nu a arate ca a dânsei. Nu, nu doresc nimănui să aibă faţă creaţă, aşa cum o are ea. Iar asta denotă că oricum e de vină. Nu şi-a pus o cremă niciodată pe faţă, nici măcar unghiile nu şi le-a făcut zicând că naturaleţea e un lucru sacru şi nu ar vrea să o strice. Dar nici să faci riduri la 20 de ani din cauză că nu te îngrijeşti, şi să zici că îţi place naturaleţea, nu mi se pare normal. Să nu ai tu grijă de pielea ta, să nu ai tu grijă de tine, având în vedere că o piele sănătoasă e o piele frumoasă. Şi eu mi-am găsit soluţia. Să nu vă mint, cred că m-am trezit la realitate când am văzut că Farmec a scos pe piaţă din nou prima linie de produse dermatocosmetice de la Farmec, Gerovital H3 Derma+ Prof. Dr. Ana Aslan.

ten-ridat-1

3. E adevărat! Când pielea e sănătoasă şi frumoasă, suntem fericite şi noi!

Mi-am luat crema. Că îmi e frică ca atunci când mă va vedea viitorul nepot, să-mi zică ştii… ai faţa lăsată. Eşti urâtă, mamaie! Nu, nu vreau aşa ceva. I-am luat şi maică-mii, i-am luat şi bunicii. Acum, aşa… cadou de crăciun să le fac frumoase. O cremă pe care am căutat-o de mult, dar n-am găsit-o decât acum. Mai ales că face parte din cele  mai bune produse româneşti de calitate, am decis că ar fi cazul să o încerc eu prima. Sunt mulţumită. Bine, nu pot să vă mint să zic că am văzut succesul din primele două zile, prima dată trebuie să aştepţi… şi da, pielea mea nu mai e deshidratată şi nici nu mai arată atât de matură. De bătrână, de… că nici nu mai am cuvinte să mă explic.

4. Pielea mea şi-a găsit fericirea

Şi… de când am dat de crema antirid şi fermitate mă simt mai fericită. Mă simt mai veselă. Mai încrezătoare în mine şi mai frumoasă. Nu îmi reneg pielea, este a mea. Nu o uram şi nici nu o iubeam. Dar acum o îndrăgesc. Este a mea şi mă bucur că Farmec în colaborare cu specialiştii sănătăţii au creat prima linie de dermatocosmetice sub emblema Pharmaceutical Concept. Le mulţumesc pentru că produsele lor au răspuns din tinereţe la problemele mele şi vă îndemn pe voi să nu vă lăsaţi duşi de ideea că pielea arată aşa din cauză că deh.. greutăţile sunt pe oameni. La toţi ne greu, dar nu la toţi la fel. Şi uneori, cu eforturi financiare mici putem avea pielea la care visăm noi, toate femeile din lumea asta.  Pentru că cele 8  produse noi care completează gama Gerovital H3 Derma+, precum întreaga linie de dermatocosmetice, acţionează în funcţie de nevoile fiecărui ten. 

Farmec_Derma

Nu cred că nu vă doriţi şi voi o piele fericită… Acum, şi bunica mea şi-o doreşte. Doar că e prea târziu. Decât să tratezi, mai bine previi şi eşti mai câştigat. Iar pentru acele femei, surori, mămici, bunici, soacre care vor să fie fericite cu pielea lor, le recomand din inimă să de-a un ochi pe pagina de facebook Farmec, cel mai bun brand românesc în materie de cosmetice.

5. Mama şi bunica mea mă invidiează! 

Mama: Vai, tu! Ce ten fain ai! Aşa luceşte şi sclipeşte. Cu ce te faci pe faţă? Să mă fac şi eu, să fiu la fel de frumoasă.
Bunica: Până acum nu eram de acord cu nicio cremă, dar de când te văd pe tine, tânără şi aranjată, îmi vine să mă fac şi eu, cu zeci de creme până când întineresc odată, pupe-o bunica să o pupe pe ea de drăgălaşă!

12144840_915504225196634_440657337728521606_n
Eu: Dragilor, nu vă mai prostiţi, că imediat vine Crăciunul.. şi când o să căutaţi sub brad, o să vedeţi ce primiţi! Iar tu bunico, să nu mi-o iei în nume de rău, dar tenul tău arată rău… crema ce o vei primi, cu siguranţă o vei îndrăgi!

Articol scris în cadrul competiţiei SuperBlog2015 pentru proba specială cu numărul 19.

3201 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 19. Când pielea ta e sănătoasă și frumoasă, ești fericit(ă) și tu!

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.