Între pasiune şi iubire stă la mijloc un parfum

1 Reply

Corason

Nici nu ştiu cât de mult am aşteptat să te întâlnesc pe tine. Să te miros, să te adulmec şi să te simt, aşa… în felul tău cum îmi atingi pielea. Cum mă îmbraci în veşminte pure şi faci lumea să tresară atunci când apar eu. Mă simt cu tine ca o prinţesă… purtată pe ale zânelor palme, fericită că te-a întâlnit şi că i-ai schimbat viaţa. Tu mi-ai adus iubire şi căldură în cămin, iar pasiunea dintre noi a rămas vie indiferent de trecerea timpului. Pentru că n-am schimbat deloc obiectivele  şi pentru că tu ne-ai dăruit.. dragostea! Ne iubim încă de pe atunci când ne-ai învăţat că pasiunea este magia ce îşi merită locul pentru a ajunge de la prietenie la iubire fără compromis. Da dragă Enrique, tu ne-ai învăţat ce rol are pasiunea şi cum poate să aducă oameni frumoşi împreună.

Pasiunea este starea care mă face să fiu atrasă de el, dragă Enrique. E frumos, elegant, sincer, adeseori de neînţeles, sensibil, plin de viaţă, tânăr şi cu simţul umorului. Dar nu a fost îndeajuns. Şi-a cumpărat parfumul tău, apoi mi l-a cumpărat şi mie.  Şi am învăţat datorită ţie că simţul olfactiv are o mare importanţă atunci când vine vorba de jocul pasiunii. Când mă apropii de el, îmi este imposibil să rămân în acelaşi loc. De exemplu, dacă el e în bucătărie.. şi îi simt mirosul până în living, cu toată lenea din lume sunt nevoită să mă ridic pentru că aşa simt, şi să mă duc către el să îl las şi pe el să îmi adulmece parfumul, că poate.. are acelaşi efect ca şi în cazul meu. Cred că totul ţine de conexiunile emoţionale pe care două persoane le pot avea împreună. Ştiu că tu ai creat acest parfum Deeply Yours atât pentru mine cât şi pentru el, ca pasiunea dintre două persoane şi fanii tăi să rămână vie. Şi ai reuşit!

Unul din semnele pasiunii pe care eu le-am observat odată ce am început să folosesc parfumul tău, parfum care poartă numele tău [ Enrique Iglesias], a fost că am început să idolatrizez persoana de lângă mine. Iar Coty, a făcut o alegere plină de pasiune atunci când au decis că ale tale parfumuri trebuie să facă parte imediat din portofoliul lor. Aşa te-am găsit noi. Aşa te-am cunoscut, aşa am început să ne iubim. Tu ne-ai învăţat că pasiunea sentimentală poate să dureze. Pasiunea are darul de a mă face să mă simt vie, fericită, să trăiesc liniştit, să am viaţă în minte, să nu obosesc să iubesc, să strălucesc şi să mă simt norocoasă că încă nu m-am săturat de parfumul ce m-a făcut să realizez că în viaţă pasiunea e esenţială. Nu ştiu foarte multe despre mit-urile care adesea zic că feromonii aduc pasiunea, eu cred că un parfum cu note precum aceste note de vârf care conţin: grapefruit, mandarina si mar verde; fac ca şi el să se apropie mai mult de mine. Notele de mijloc sunt frezie, trandafir si piersica; iar notele de baza sunt vanilie, lemn de santal si mosc. Acestea sunt ingredientele parfumului Deeply Yours fragrances pentru mine. Iar pentru el, acel parfum Enrique Iglesias parcă i-a adus paloare în obraji. Ştiţi de fapt care sunt notele care pe mine m-au făcut în acest moment să scriu despre pasiune? Acestea sunt: 

Notele de varf sunt: pepene, bergamotă si piper negru; 
Notele de mijloc sunt: note ozonice, frunza de violeta si mar; 
Notele de baza sunt: ambra, cashmeran si vanilie.
Pasiunea ne-a făcut să acţionăm împreună şi să rezistăm de-a lungul timpului. Îmi pare rău dacă v-am răpit prea mult timp, dar ştiţi ceva? Pasiunea dintre noi doi datorită acestor două parfumuri nu poate fi descrisă! Încercaţi şi voi, aşa vă convingeţi de ceea ce poate să facă şi în viaţa voastră. Încă o dată, mulţumesc Coty România, pentru aceste două parfumuri pe care le deţii în portofoliul tău şi pentru că tu mi-ai oferit ocazia cu adevărat ca să le am! Pasiunea însă.. e diferită pentru fiecare în parte, alţii o trăiesc şi nu ştiu să o descrie, alţii o trăiesc şi vorbesc despre ea în fiecare zi… dar cred şi vă asigur, că cel mai frumos dar pe care-l putem avea ca şi oameni, este să ne trăim viaţa cu pasiune, folosind şi iubind lucrurile şi oamenii care ne plac.
intelepciunea
Acest articol participă în cadrul competiţiei SuperBlog2015, şi e scris cu pasiune pentru proba cu numărul 20.
2189 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

1 comment

  1. Pingback: SuperBlog | Proba 20. Deeply Yours

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.