Sfaturi pentru reusita unei petreceri pentru copii

Comment

De interes public

Exista numeroase lucruri de care trebuie tinut cont atunci cand parintii organizeaza o petrecere aniversara sau cu orice alta ocazie pentru copilul lor. Fericitul eveniment trebuie planificat pana in cele mai mici detalii, cat mai devreme cu putinta. Doar in acest fel petrecerea va fi una reusita.  Animatori petreceri copii – o alegere foarte buna. Alaturi de planificare parintii trebuie sa tina cont si de preferintele copilului. El va alege pe cine invita, este petrecerea sa si trebuie ca totul sa ii fie dedicat. Poate ca are un personaj preferat din desenele animate, poate ca ii place magia sau are un super-erou pe care vrea sa il intalneasca. Nimic mai simplu – exista firme care ofera animatori petreceri copii care indeplinesc toate aceste cerinte.

logo

 De ce este recomandata o petrecere cu animatori? Motivele pot fi nenumarate. Stim foarte bine cu totii ca cei mici sunt neastamparati, se plictisesc repede si trebuie tinuti tot timpul sub supraveghere. Animatorii de petreceri profesionisti mentin treaza atentia sarbatoritului si a invitatilor, cu activitati amuzante si captivante. Daca parintii isi doresc intr-adevar tot ce e mai bun pentru copilul lor, atunci vor angaja acei animatori petreceri copii pentru sarbatoarea aniversarii celui mic.

Atentie la meniuri

            La orice petrecere pentru copii mancarea trece pe plan secund. Nu te poti astepta de la un copil, mai ales de la un grup de copii, sa ramana in liniste la masa timp de o jumatate de ora sau o ora. Din acest motiv nu recomandam mesele mult prea incarcate; o idee foarte buna ar fi aperitivele sau mancarurile usoare care pot fi servite cu mana, deoarece pentru cei mici conteaza cel mai mult distractia

 Lista de invitati

            Aceasta va fi intocmita in functie de varsta copilului si de preferintele pe care le are. Uneori nu este recomandata o petrecere la care sa se alature atat amicii, cat si rudele sarbatoritului – se creeaza o mult prea mare agitatie astfel. In plus, se va tine cont si de varsta: daca vine vorba de copii foarte mici, pe lista de invitati vor trebui inclusi si parintii acestora. De obicei insa acest lucru nu este necesar, mai ales daca in organizare sunt inclusi si animatorii de petreceri pentru copii, care se ocupa de intretinerea atmosferei si de distractia celor mici.

            Alaturi de toate acestea, va trebui aleasa si o tema pentru petrecere, locul unde se va desfasura – acasa, la un local sau in aer liber – dar se va avea in vedere si durata totala a petrecerii. Pare destul de complicat, insa poate fi destul de simplu, daca se lasa totul in seama firmelor specialiate in petreceri pentru copii, care pun la dispozitie animatori, dar si alte servicii. Tinand cont de toate aceste recomandari si aruncand doar o privire pe paradisulpersonajelor.ro, orice parinte va reusi sa organizeze o petrecere reusita pentru copilul sau.

2092 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.