Fragmente şi obiective în 2016. Primul articol pe anul acesta!

2 Replies

De interes public

De 2 ani cred, am un prieten care m-a făcut să învăţ tot despre ceea ce înseamnă cu adevărat să citeşti. Indiferent ce o să citeşti, pentru nimeni altcineva nu contează mai mult, decât pentru tine după ce acumulezi cunoştinţele. Anul 2015 pentru mine a fost un an bun. Am fost prima dată într-un concediu cu oamenii pe care îi iubesc. Ne-am mărit familia. Avem un Teddy, care este de fapt cea mai mare iubire a noastră. Iubirea asta nu poate fi descrisă, nu mai am 15 ani ca să pot abera că inimioarele şi trandafirii sunt dovadă de iubire. Greşit. Iubesc oamenii care mă fac nefericită uneori şi foarte fericită tot timpul. Şi lucrurile care mă ajută să zâmbesc. Cred că toţi facem asta.Tragem tot la ăia care ne jignesc, care ne ceartă, care ne ignoră, dar îi iubim, iar ei sunt ” prietenii noştri”, ” familia noastră” şi fac parte din întregul pe care îl avem.

cupluri_atractie

Anul ăsta mi-am propus să vizionez 100 de filme. Deja 10 le-am văzut în 2 zile. Şi cred că se aplică acelaşi ritm ca şi cărţi. Orice citeşti, orice vezi, orice poveste auzi, înveţi câte ceva din ele. Am învăţat din filmul ” Celălalt bărbat” că şi moartă dacă eşti, soţul tot îţi caută amantul. Iar din următorul film ” Cealaltă femeie”, am învăţat că indiferent dacă divorţezi pentru cineva mai bun, problemele nu iartă pe nimeni şi nici nu ignoră. Iar ca să rezişti trebuie să fii tare. Aşa a fost când am citit Biblia pentru prima dată. Am avut noroc cu tatăl meu de fapt, făceam mult studiu biblic şi atunci când am deschis-o, nu m-am speriat. Am încercat să înţeleg ce ştiam deja, dar încă eu cred că Biblia este destul de grea ca să fie înţeleasă, iar fiecare o înţelege în felul lui. Da, anul ăsta am zis că vreau să citesc mai mult din ea.

Anul ăsta mi-am promis că vreau să fiu mamă, mi-ar place să reuşesc, chiar dacă nu am un acoperiş al meu, poate până în 2017 fac ce pot şi reuşesc, ca să ne meargă bine, să putem să avem în sfârşit ceva al nostru. Îmi doresc ca anul ăsta să nu mă mut, ca să pot citi mai multe cărţi de la Librăria Stephanus şi să acumulez mai multe cunoştinţe. Îmi doresc să fiu mai veselă, să iubesc mai mult, să rezist, să îmi păstrez calmul, iar atunci când nu mai pot, să mă rog. Oricum, tot ce am am datorită lui Dumnezeu, aşa că mi-ar plăcea că anul ăsta să fiu mai mulţumitoare. Prietenul despre care vă povesteam că m-a învăţat să citesc, este cel care are până acum în portofoliu mai mult de 15 site-uri de librării creştine.

Este ucenicul care duce speranţă acolo unde nu mai este şi îi ajută pe cei care nu mai găsesc în întuneric nici o licărire de lumină. El este lumina lor, şi cred că Samy, aşa cum se şi numeşte, va avea o răsplată sus în cer, mai mare decât ceea ce are pe pământ. Da prietene, Tu mi-ai dovedit că încrederea, ambiţia şi dăruirea te poate duce acolo unde eşti astăzi. Anul ăsta vreau să mă descurc mai bine cu timpul. Vreau să îmi vizitez mai mult familia şi vreau să mă redescopăr pe mine.

Da, vreau să merg şi mai des la biserică, că ce-i drept n-am mai fost de anul trecut de pe vremea asta. Aş vrea să scriu mai multe, dar nu aş vrea deloc să vă plictisiţi, şi mi-ar plăcea ca obiectivele mele să fie rezoluţii în noul an şi pentru voi. Să luptaţi să fiţi fericiţi, să renunţaţi la voi pentru alţii, pentru că acolo unde dai cu plăcere o felie de pâine, Dumnezeu îţi dă 3 înapoi. Dar să n-o faceţi ca să primiţi, dăruiţi ca să trăiţi!

4287 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

2 comments

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.