3 motive pentru care am ales Viotur.ro în călătoriile mele

Comment

De interes public

Dacă vă întrebați de ce am ales să merg cu Viotur în Anglia, cu siguranță din cele trei motive veți înțelege. Mi-am dorit mereu ca pentru prețul pe care îl ofer să primesc servicii de calitate. Să fiu sinceră, nu s-a întâmplat asta întotdeauna, așadar, a trebuit să le încerc cam pe toate ca apoi să pot să îmi dau cu părerea despre acest serviciu. Viotur.ro este un serviciu de transport internațional persoane cu autocarul. Un serviciu care merită laude și nu e doar părerea mea. Sunt puține autocare la firmele concurente care pot să se laude că oferă ceea ce Viotur.ro are astăzi pentru clienții săi. Iar aici mă refer la toalete, sisteme audio-video și profesionalism. Ei bine, Viotur.ro oferă mai mult de atât.

transport persoane romania anglia

3 Motive pentru care am ales Viotur.ro în călătoriile mele

Fiind cu job-ul de așa natură, trebuie mereu să fac în așa fel încât să plec către o destinație. Așa i-am găsit pe cei de la Viotur. Făcând un research pe transport persoane Romania Anglia, am luat la rând și am verificat care sunt facilitățile de care mă pot bucura în schimbul biletului plătit. Așa am aflat că dacă aleg Viotur am voie la un bagaj de maxim 45 de kg, 1 geantă de mână sau un rucsac, și o masă caldă la restaurant. Ceea ce contează. Nu mai ai nevoie să-ți pui de mâncare pe drum. Pe lângă asta am fost surprinsă de calitatea autocarelor atunci când am călătorit cu ei. Nu mi-a venit să cred că poate exista într-un autocar atâta curățenie, bun simț și înțelegere din partea șoferilor atunci când ai o întrebare. Ceea ce este un plus. Orașele din care operează pentru transport persoane România Anglia se pot vedea mai jos.

Viotur efectuează curse pe ruta Anglia-Romania si Romania-Anglia, în Regatul Unit al Marii Britanii destinatiile fiind Londra, Dover, Ashford, Maidstone, Loughton, Chelmsford, St. Albans, Watford, Hamel, Oxford, Bristol, Woking, Slough, Reading, Birmingham, Leicester, Stafford, Liverpool, Manchester, Bolton, Preston-lista completa e disponibila pe viotur.ro. Plecarile din Romania se face din toate marile orase, cateva exemple fiind Arada, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Bucuresti, Galati sau Targu-Mures. Alte orașe din care se pleacă și detalii suplimentare puteți obține la telefoanele 0749 990 967, 0766 759 468.

transport persoane romania anglia

După cum vedeți, există mai mult de trei motive pentru care merită să îi alegeți pe ei, iar al patrulea motiv poate fi prețul pe care ei îl percep pe bilete. Pentru ceea ce oferă, pentru seriozitatea de care dau dovadă, pentru șoferii competenți pe care îi au și care te asigură că ajungi la destinație întreg, merită fiecare leuț. Chiar am fost mulțumiță! Și ce pot să vă spun este că ei oferă și transport persoane  Germania, direct la adresă, și mai știu și că sunteți interesați să aflați soluții. Așadar, nu mai este un secret. Ca și mijloc de transport internațional, eu o fac cu autocarul și o fac cu mulțumire în suflet.

Alegeți și voi Viotur.ro pentru transport internațional în orice țară doriți

Viotur.ro nu oferă transport doar în Anglia și Germania. Dacă aveți nevoie de transport pentru Franța, Germania, Austria, Belgia, Danemarca și alte țări, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul lor, să faceți o rezervare telefonică și veți ajunge la destinație în condiții de vis așa cum își dorește oricine.

Călătoriți în siguranță, fiți fericiți și bucurați-vă de avantajele unei călătorii cu Viotur.ro!

2796 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.