Ogorul.ro, magazinul casei și a grădinii mele!

Comment

De interes public

Indiferent de sezonul în care te afli, că e vară, că e iarnă, că e primăvară, ai nevoie să descoperi un magazin care să te reprezinte. Când zic să te reprezinte mă refer la faptul că trebuie să îți găsești produsele de care ai nevoie pe el. Și dacă mai găsești și altele de care ai nevoie dar nu te-ai gândit deocamdată, parcă e un plus. Ceva de genul ăsta am pățit eu. Căutam acum o lună de zile să ne cumpărăm un motocultor pentru perioada care va veni și am dat peste o mulțime de alte produse de care încă am nevoie. Nu sar direct cu recomandarea, pentru că știți că stilul meu caracteristic este să vă spun la ce îmi folosește magazinul prima dată.

ogorul3

Și am să încep! Pentru mine un magazin online trebuie să livreze rapid, altfel nici nu văd de ce aș mai cumpăra online. Pe lângă livrarea rapidă, am pretenția ca produsele pe care le cumpăr să fie de calitate. Să fie un magazin cu produse diverse și cu un stoc favorabil, gen nu după ce dau comanda să mi se spună că produsul nu mai există pe stoc, dar e o eroare a platformei, pentru că asta mi s-a mai întâmplat.  Și bineînțeles să mă respecte ca și client. Nu cred că astea sunt niște cerințe ieșite din comun, tot ce știu este că e greu să găsești un astfel de magazin.

Și uite așa am descoperit Ogorul.ro

Povestea mea cu Ogorul.ro a început de curând. Soțul meu zicea încontinuu că vrea să se uite ce prețuri au unele motocoase. Așa l-am descoperit. Citind, analizând și văzând că ei oferă atât produse pentru casă, cât și produse pentru agricultură, utilaje, semințe legume, bulbi de flori și cu siguranță cred că am văzut și un generator curent. Că vedeți voi, cât timp stăm la casă, pentru noi aceste produse sunt prioritare, bineînțeles, nu lipsește din top și mașinile de tuns iarba, dar asta este o altă poveste. Ce ne-am cumpărat până la urmă? Ne-am luat niște șurubelnițe, niște butoaie pentru vin și restul sunt pe listă. Cum le-am primit? Foarte rapid! În privința asta chiar nu aveam nicio speranță, mai ales că în perioada asta e sezonul sărbătorilor. Însă uite că se poate!

parere ogorul

De ce să alegi și tu Ogorul.ro?

Eu cred că ăsta este magazinul perfect pentru orice casă. Au angajați de treabă, chiar și atunci când suni sunt disponibili să te ajute cu ceea ce ai nevoie. Au o sortimentație bogată de produse și prețuri foarte mici, în comparație cu alte magazine. Oferă servicii de consiliere și obținere a unor culturi de calitate și producții mari pentru solul, grădina sau ce aveți voi nevoie. Dar și posibilitatea de finanțare a legumicultorilor cu posibilități de investiție limitată. Cine a auzit de Ogorul Retail, trebuie să știe că la sfârșitul anului 2015 acesta a lansat un magazin online foarte performant, adică www.ogorul.ro, magazinul de unde eu i-am cunoscut. Dacă intrați pe el puteți vedea că navigarea este foarte intuitivă și plăcută. Ogorul.ro este magazinul care pune accent pe tot ce ține de professional. Ceea ce e de admirat!

2039 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.