Brand GSM îți pune la dispoziție cele mai stylish huse!

Comment

Corason

Ați fost vreodată în situația de a vrea cele mai cool huse de telefon? Dacă vă regăsiți în povestea mea trebuie să știți că eu mi-am achiziționat un S6 Edge acum mult timp.. Și fără să știu, prima problema de care m-am bătut cu capul a fost că nu găseam huse de telefon pentru el. Și nici folii. Recunosc, l-am cumpărat imediat după lansare și aia a fost probabil buba, însă când mi-am cumpărat apoi un S7 Edge, am zis că poate mă bat cu aceeași problemă și mi-am făcut un plan de atac. Iar acela a fost să cumpăr telefonul doar dacă găsesc husa potrivită pentru el. Iar din căutările mele, cei de la Brand Gsm au fost printre singurii care ofereau huse de S7 super stylish, așa cum îmi doream eu.

huse samsung galaxy s7 edge brand gsm

 

Indiferent de ce telefon ai, la ei pe site găsești sute de modele atractive!

Pe cât de nebunesc pare pentru mine să stau cu zilele și orele în șir să îmi aleg o husă, două pentru telefon, atât de fain mi s-ar părea ca voi să nu mai căutați prin alte magazine și să treceți direct la fapte. De exemplu, dacă aveți un iPhone 7, trebuie să știți că la ei găsiți atât huse iphone 7 ieftine, dar și în multe culori îndrăznețe. Poate că mulți dintre voi vă confruntați cu problema ” De ce să îmi pun o husă la telefon?”, ceea ce n-ar trebui, pentru că răspunsurile se află fix la voi dacă puneți întrebarea altfel… ” Cum să îmi protejez telefonul, cum să îl fac să rămână la fel – fără nicio zgârietură/fără nicio căzătură?” Simplu! Cu o husă de telefon de la BrandGsm.ro… personalizată așa cum îi place sufletului tău, poți avea un telefon bine întreținut și cu un design care să te scoată din anonimat. Că deh, prin asta se definește BrandGsm, huse care te fac să tresari de emoție și bucurie atunci când vezi cât de fain arată telefonul tău. #pebune

huse iphone 7 br

Eu mi-am luat deja cele mai faine huse pentru S7-le Edge din dotare…

Nu a fost niciodată mai simplu! Am intrat pe BrandGsm, am selectat huse Samsung Galaxy S7 Edge şi mi-am ales cea mai trăsnet husă. Aşa că am evitat păţaniile din trecut tocmai ca să am un telefon bine întreţinut, să arate bine pe dinafară şi în interior desigur să rămână intact. Pentru cine nu ştia o husă de telefon puternică chiar te ajută ca atunci când din greşeală telefonul îţi cade din mână, să nu aibă un impact atât de mare încât să îl spargă. Acum sunt cazuri şi cazuri, însă ce ştiu sigur e că dacă cade şi am şi folia de sticlă pe el…nu păţeşte absolut nimic.

Pe BrandGsm găseşti tot ceea ce ai nevoie!

Dacă ai nevoie de accesorii, gadgeturi, folii de telefon şi huse super stylish, atunci trebuie să ştii că BrandGSM.RO este soluţia perfectă!

2370 Total Views 1 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.