Cattitude Brands lansează în exclusivitate primul concurs cu animale de companie ” Ambasadorii Ruffwear în România”

Comment

De interes public

Cattitude Brands s-a născut din dorinţa de a inspira cât mai mulţi oameni să gândească pozitiv despre ei şi relaţia cu animalele lor de companie, indiferent care sunt acestea, să se educe pentru a deveni mai responsabili în alegerile pe care le fac în numele celui care nu cuvânta şi să înţeleagă că pe termen lung lucrurile de calitate pe care le oferă celui mai iubit membru al familiei cresc calitatea vieţii acestui şi drept urmare fericirea tuturor. Astfel că în puțin timp de la intrarea lor pe piață cu produse premium și super-premium, lansează în exclusivitate  un concurs cu animale de companie care la sfârșit se va termina cu premii în valoare de aproximativ 1000Euro, plus titlul de Ambasador Ruffwear!

 

ambasadorii ruffwear

Misiunea şi Ambasadorii Ruffwear în lume – Trăieşte Aventura!

Ambasadorii Ruffwear întruchipează în întreagă lume cultura Ruffwear, oameni care nu doar iubesc ieşirile în natură, dar şi trăiesc în fiecare zi la maxim pentru a experimenta momente minunate în aer liber cu câinii lor. Ruffwear consideră că interacţiunea prin astfel de activităţi în aer liber construieşte legături puternice între oameni şi câini, ceea ce face fiecare aventură în aer liber mai distractivă, mai provocatoare şi mai inspirată. Ambasadorii Ruffwear din toată lumea inspiră şi provoacă compania în mod continuu să dezvolte mecanisme, accesorii şi echipamente care satisfac în cele mai solicitante condiţii nevoile celor mai exigenţi sportivi. Dacă li se potrivesc lor, cu siguranţă că vor funcţiona la maximum de potenţial pentru toată lumea!

Cum se desfășoară acest eveniment și cum puteți afla mai multe detalii despre el?

Participanţii se pot înscrie în Concurs în perioada 1 – 28 februarie 2017 pe pagina de Facebook a evenimentului “Ambasadorii Ruffwear în România”, regulamentul concursului cu toate informațiile dorite fiind accesibil atât pe facebook, cât și pe site-ul Cattitude.ro, scroll în jos pana la categoria Evenimente și Media sau click aici.

Continuare se poate citi pe www.deby.ro

2325 Total Views 2 Views Today

Comments

comments

Author: Aniela Deby

Lasa un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.